Το δείπνο του αποχαιρετισμού στον ΠΑΟΚ και η αγκαλιά Χατζόπουλου-Πόρτερ

Το δείπνο του αποχαιρετισμού στον ΠΑΟΚ και η αγκαλιά Χατζόπουλου-Πόρτερ

Γιάννης Πάλλας 22:12 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 29.05.2024

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ παρέθεσε δείπνο στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs της Stoiximan Basket League, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή σεζόν.

Η διοίκηση του «δικεφάλου» παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το βράδυ της Δευτέρας (20/5) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ παρέθεσε αποχαιρετιστήριο δείπνο σε όλα τα μέλη της ομάδας σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του «δικεφάλου» Θανάσης Χατζόπουλος, ευχαρίστησε όλους για την προσπάθειά τους τη φετινή σεζόν, ενώ στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα ξεχωρίζει η αγκαλιά του σούπερ σταρ Κέβιν Πόρτερ στον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ, το ζντο πάνω από το τραπέζι και η αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας.

Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, πέρασε από χίλια κύματα την περίοδο των Χριστουγέννων και έκλεισε αφήνοντας καλές εντυπώσεις μετά την εντυπωσιακή προσθήκη του Κέβιν Πόρτερ.

Πλέον το θέμα της παραμονής του Αμερικανού σούπερ σταρ στην ομάδα είναι κάτι που συζητούν όλοι στη συμπρωτεύουσα, ωστόσο, ο ίδιος θα λάβει το επόμενο διάστημα τις αποφάσεις του. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό και άφησε από μόνος του ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει, με λίγες ωστόσο πιθανότητες.