Ο’ Μπράιεν: «Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από τις πιο εντυπωσιακές»
i

© Intime

Ο’ Μπράιεν: «Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, από τις πιο εντυπωσιακές»

Sportal newsroom 22:30 - 16.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 14.08.2024

Ο Τζέι Τζέι Ο’Μπράιεν, που ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της Τόφας στη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους οπαδούς του Δικεφάλου του βορρά.

Ο ΠΑΟΚ είχε στο πλευρό του τον κόσμο που γέμισε το PAOK Sports Arena, όμως η Τόφας έβγαλε ποιότητα, είχε πολυφωνία στην επίθεση και πήρε τη νίκη (71-84) και μαζί την πρόκριση για τους 16 του BCL, αφήνοντας την ομάδα του Φώτη Τακιανού εκτός συνέχειας.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της τουρκικής ομάδας ήταν ο Τζέι Τζέι Ο’Μπράιεν, που πέτυχε 15 πόντους και στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Δικεφάλου του βορρά.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Περιμέναμε μια δυνατή ατμόσφαιρα, το ξέραμε από το πρώτο ματς. Ήταν τρελή ατμόσφαιρα, από τις πιο εντυπωσιακές  ωραία να παίζεις εδώ.

Έπρεπε να μπούμε πειθαρχημένοι. Μετά την ήττα θέλαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, το κάναμε ευτυχώς και όλοι έπαιξαν καλά. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκες στη συνέχεια του θεσμού και να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ο’Μπράιεν.