Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του (vid)

Ο ΠΑΟΚ έδειξε τις διαθέσεις του (vid)

Γιάννης Πάλλας 17:38 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 24.08.2024

Από το πρώτο κιόλας φιλικό ο ΠΑΟΚ του Μάσιμο Κανσελιέρι έδειξε τη φιλοσοφία του

Λένε πως η καλή ημέρα από το πρωΐ φαίνεται και στον ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι μετά το πρώτο φιλικό με την Βαλτσέα την Παρασκευή (23/8) στο PAOK Sports Arena, όπου επικράτησαν με 112-93.

Δεν είναι το τελικό σκορ εκείνο που εντυπωσιάζει για τον «δικέφαλο» του Μάσιμο Κανσελιέρι, όσο ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες του.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη... γεύση από τα έργα και τις ημέρες της ομάδας.

Ο «δικέφαλος» έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με πλάνα από την αναμέτρηση, όπου αποτυπώνεται η φιλοσοφία του Ιταλού προπονητή.

Η συνεχής πίεση στην άμυνα που ασκείται στον αντίπαλο και τον οδηγεί σε πολλά λάθη, αλλά και η ταχύτητα με την οποία επιτίθεται ο ΠΑΟΚ είναι δυο σημεία που επιμένει πολύ ο Μάσιμο Κανσελιέρι.

Ο «δικέφαλος» με αυτό τον τρόπο θα λειτουργήσει τη νέα σεζόν στο παρκέ και θα παλεύει σε κάθε φάση απέναντι σε όλες τις ομάδες.

Επιμένει πολύ ο Ιταλός προπονητής και αυτή τη φιλοσοφία του θέλει να την περάσει στην ομάδα το συντομότερο δυνατό, ώστε να είναι αποτελεσματική στο παιχνίδι της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!