ΠΑΟΚ: Χωρίς Ράιλι κόντρα στον Παναθηναϊκό
i

Τζέιλιν Ράιλι / © Intime

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ράιλι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 19:39 - 25.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 20.08.2024

Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Τζέιλεν Ράιλι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (27/11, 15:45).

Ο Τζέιλεν Ράιλι δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ λόγω της διάτασης που υπέστη μετά τον αγώνα με τον Προμηθέα και τέθηκε νοκ άουτ ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (27/11, 15:45).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

«Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζέιλεν Ράιλι δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής. Ο Αμερικανός γκαρντ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει εντατικό πρόγραμμα θεραπείας με την προοπτική να προλάβει το παιχνίδι της Τρίτης στη Σαρδηνία.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου, με την τελευταία προπόνηση της ομάδας στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Κυριακή (15:45) αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τη Δευτέρα θα ξεκινήσει το ταξίδι για την Σαρδηνία ενόψει του επόμενου αγώνα απέναντι στη Dinamo Sassari (Τρίτη 29/11, 21:30)».