Ο Γκασόλ αποκάλυψε ποιος ήταν ο μπασκετικός του Όλυμπος
i

© Intime

Ο Γκασόλ αποκάλυψε ποιος ήταν ο μπασκετικός του Όλυμπος

Sportal newsroom 16:04 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.08.2024

Ο Πάου Γκασόλ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το απόγειο της καριέρας του ήταν όταν οι Λέικερς απέσυραν τη φανέλα του.

Την ελληνική μυθολογία επικαλέστηκε ο Πάου Γκασόλ όταν κλήθηκε να περιγράψει τα συναισθήματα που τον περιέλουσαν όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς πήραν την απόφαση να αποσύρουν τη φανέλα του.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας από την Ισπανία, μίλησε στην "Marca" για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο και αναφερόμενος στην καριέρα του, είπε πως ο προσωπικός του Όλυμπος ήταν η στιγμή που του έκαναν αυτή την τεράστια τιμή οι Λέικερς:

«Ήταν μια τεράστια τιμή, που δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα ή να συγκριθεί με κάποια άλλη. Ένιωσα ότι ανέβηκα στον μπασκετικό Όλυμπο», ανέφερε αρχικά ο Γκασόλ.

Ο Πάου Γκασόλ ανέλαβε ρόλο πρεσβευτή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Ο Γκασόλ θα είναι αυτός που μαζί με τον Λουίς Σκόλα θα μεταφέρουν από άκρο είς άκρον του πλανήτη το μήνυμα της σημασίας και της λαμπρότητας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, της πιο δύσκολης και της πιο συναρπαστικής διοργάνωσης εθνικών ομάδων στον κόσμο.

Ο ίδιος, μιλώντας για την διοργάνωση θέλησε για μια ακόμα φορά να εκφράσει την πίστη του στην εθνική ομάδα της χώρας του:

«Η Ισπανία θα είναι ξανά εκεί και θα είναι πάντοτε έτοιμη για κάτι μεγάλο. Έχουμε σπουδαίους παίκτες, έχουμε το μέταλλο του νικητή και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα παιδιά και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά», είπε ο Γκασόλ.

Tags: