Παπαδόπουλος: «Το ήθελαν περισσότερο και οι ίδιοι, να νικήσουν, να περάσουν - Το άξιζαν»
i

© EOK

Παπαδόπουλος: «Το ήθελαν περισσότερο και οι ίδιοι, να νικήσουν, να περάσουν - Το άξιζαν»

Sportal newsroom 21:58 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:58 - 17.07.2024

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την πρόκριση της Εθνικής Νέων επί του Ισραήλ στους «8» του EuroBasket μίλησε για τη θέληση που είχε η ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Εθνική Νέων Ανδρών έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα στο EuroBasket U20 στην Γκντίνια με τη νίκη επί του Ισραήλ να τη φέρνει στις οχτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Μπορεί να δυσκολεύτηκε η «γαλανόλευκη», όμως κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών με 68-65 στο νοκ άουτ παιχνίδι που είχε τη μορφή δεύτερης ευκαιρίας στο EuroBasket.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε μετά από αυτή την πολύ σημαντική νίκη τονίζοντας πως τα παιδιά την άξιζαν, αλλά πως πρέπει να την αφήσουν πίσω τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου:

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Πιστεύω ότι τα παιδιά κατέθεσαν ψυχή σήμερα. Το ήθελαν πάρα πολύ και ήταν πολύ προσηλωμένα στο στόχο και στο πλάνο και το ακολούθησαν».

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών τόνισε πως «το ήθελαν περισσότερο και οι ίδιοι, να νικήσουν, να περάσουν. Το άξιζαν μετά από την τόσο σκληρή προετοιμασία που έχουν κάνει».

Για μία ακόμη φορά, όπως γίνεται σε διοργανώσεις όπως το EuroBasket U20 με συνεχόμενα παιχνίδια η νίκη αυτή θα πρέπει να ξεχαστεί: «Πάλι θα πρέπει να αφήσουμε πίσω το αποτέλεσμα αυτό και να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι που είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό. Όποια ομάδα κι αν νικήσει, είτε η Τουρκία είτε η Λιθουανία είναι από τις καλύτερες του τουρνουά και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».