Στην αγορά ο Παπαγιάννης, δεν είναι στα πλάνα του Γιασικεβίτσιους! Ποιες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον

Στην αγορά ο Παπαγιάννης, δεν είναι στα πλάνα του Γιασικεβίτσιους! Ποιες ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον

Γιάννης Πάλλας 21:01 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 02:10 - 03.07.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης φαίνεται πως αποχωρεί από την Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν είναι στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Παρότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε με αποδοχές που ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει βγει στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 02.07.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Οι κάρτες του Ακαϊντίν «γέννησαν» τον ήρωα Ντεμιράλ και την πρόκριση της Τουρκίας

Όλοι Euro για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Μόναχο και Λειψία. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο Έλληνας σέντερ δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που θέλει μετά την αποχώρηση και του Τζόναθαν Μότλι να προχωρήσει σε ριζική ανανέωση της γραμμής των ψηλών.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αυτή τη στιγμή είναι στην αγορά και μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του από τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Η Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς αποτελεί την πρώτη επιλογή, ενώ σφήνα έχει μπει και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης του Τσάβι Πασκουάλ.

Οι δυο ομάδες αυτή τη στιγμή είναι εκείνες που θέλουν ουσιαστικά και το δείχνουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια έκπληξη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επί παραδείγματι που θέλει έναν παίκτη στη ρακέτα μετά την αποχώρηση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δεν φαίνεται να είναι στο... βεληνεκές του διεθνή σέντερ, μετά την αποχώρηση του από το «τριφύλλι» το περασμένο καλοκαίρι.

Η παραμονή στο εξωτερικό είναι μονόδρομος για τον διεθνή σέντερ που φαίνεται να προτιμά στην παρούσα φάση τη Μονακό και την Euroleague και όχι την παρουσία στη Ζενίτ και την VTB League.

Όλα αυτά εφόσον δεν προκύψει ξαφνικά κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής από κάποια άλλη ομάδα της Euroleague, που μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από την μεριά του αναζητά δυο παίκτες για τη ρακέτα χωρίς να υπολογίζει καθόλου τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος αυτό το διάστημα παραμένει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Αντετοκούνμπο: «Στην Εθνική Ελλάδας έχουμε δεθεί σαν σύνολο»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:06 - 02.07.2024

Αντετοκούνμπο: «Στην Εθνική Ελλάδας έχουμε δεθεί σαν σύνολο»

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο μίλησε για το Ελλάδα – Δομινικανή Δημοκρατία, με τον διεθνή σέντερ της Εθνικής να δηλώνει πως οι παίκτες έχουν δεθεί στο διάστημα της προετοιμασίας για το Προολυμπικό τουρνουά του ΣΕΦ όπως και το ότι στις τάξεις της ομάδας δεν υπάρχει άγχος.

Ασφαλώς και θέλει να τελειώσει σύντομα με το θέμα της ομάδας που θα συνεχίσει την καριέρα του, αλλά το περιβάλλον με την Μονακό των Μάικ Τζέιμς και Νικ Καλάθη, που είναι δυο παίκτες που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό, αποτελεί την ιδανική επιλογή.