Το συμβόλαιο του Παπαγιάννη με τη Φενέρμπαχτσε και η προοπτική για μια καλύτερη επιλογή!

Το συμβόλαιο του Παπαγιάννη με τη Φενέρμπαχτσε και η προοπτική για μια καλύτερη επιλογή!

Γιάννης Πάλλας 19:27 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 03.07.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπορεί να έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε, αλλά είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του κοιτάζοντας το καλύτερο για την καριέρα του

Με δυο προτάσεις που έχει ήδη ο Γιώργος Παπαγιάννης από τη Μονακό και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης δείχνει αν μη τι άλλο πως είναι ένα από τα hot ονόματα στην αγορά της Euroleague, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο διεθνής σέντερ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, ωστόσο, είναι ένας παίκτης που βάζει πάντα ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών του και θέλει το καλύτερο για την καριέρα του.

Οι αλλαγές που έχουν προκύψει από το τέλος της σεζόν στη Φενέρμπαχτσε με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δεν φαίνεται τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ενισχύουν την ομάδα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης που αποτελεί σημείο αναφοράς στη ρακέτα των Τούρκων και έχοντας ένα υψηλό συμβόλαιο θα μπορούσε να επαναπαυτεί και να περιμένει την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, δεν λειτουργεί με αυτό το σκεπτικό. Το αντίθετο. Από τη στιγμή που έχει «μπάι-άουτ» (δεν είναι ιδιαίτερα υψηλο) μελετάει προσεκτικά κάθε πρόταση που έχει στα χέρια του τόσο από τη Μονακό, όσο και από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον του.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπουν και άλλες ομάδες στο παιχνίδι της διεκδίκησης του, καθώς παίκτες με την ποιότητα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Έλληνα σέντερ σπανίζουν.

Η Μονακό μπορεί να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη επιλογή για τον Γιώργο Παπαγιάννη, δεδομένου ότι εκεί βρίσκεται ο καλύτερος δημιουργός της Euroleague (Νικ Καλάθης) με τον οποίο συνεργάζονταν στη Φενέρ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Μάικ Τζέιμς ωστόσο, ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του.

Θα περιμένει ακόμη λίγο και πιθανότατα αφού ολοκληρωθεί το Προολυμπιακό τουρνουά θα αποφασίσει. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή είναι προσηλωμένος στο μεγάλο στόχο της Εθνικής ομάδας που είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο συνδυασμός καλών εμφανίσεων του παίκτη και υλοποίησης του στόχου για την Ελλάδα, είναι κάτι που θα αυξήσει την χρηματιστηριακή αξία του Γιώργου Παπαγιάννη. Το ξέρει καλά και ο ίδιος, γι’ αυτό και παραμένει προσηλωμένος στους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ώστε να βοηθήσει όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα να πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι και επίσημα ο νέος οργανωτής του Ερυθρού Αστέρα (vid)
EUROLEAGUE

18:25 - 03.07.2024

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι και επίσημα ο νέος οργανωτής του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντιάιρ ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του Ερυθρού Αστέρα και ναι μεν προηγήθηκαν άλλες ανακοινώσεις παικτών, αλλά τώρα ήρθε η σειρά του Αμερικανού γκαρντ, που έκανε... αίσθηση στην rookie σεζόν του στην Euroleague με την Μπασκόνια.

Γνωρίζει τι μπορεί να δώσει στο παρκέ και γι’ αυτό δεν βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του που αφορούν το μέλλον του, αφού το μότο «εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο» τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο...