Παπαγιάννης για Φενέρμπαχτσε: «Από την πρώτη μέρα με υποδέχτηκες με ανοιχτές αγκάλες»

Γιώργος Παπαγιάννης

Παπαγιάννης για Φενέρμπαχτσε: «Από την πρώτη μέρα με υποδέχτηκες με ανοιχτές αγκάλες»

Sportal newsroom 20:12 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 09.07.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε την πρώτη του δημοσίευση στο Instagram μετά την συμφωνία του με τη Μονακό αποχαιρετώντας τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη Μονακό έπειτα από την αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Έλληνας σέντερ αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Τουρκίας, μόλις έναν χρόνο από την έλευσή του και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στη Μονακό, όπως είχε αποκαλύψει και το Sportal, η οποία δημοσίευσε την απόκτησή του.

Πλέον θα είναι συμπαίκτης με τον συνοδοιπόρο του, Νικ Καλάθη, που μαζί αποχωρίστηκαν τη Φενέρ για να ταξιδέψουν στο Πριγκιπάτο.

Πέρυσι στην EuroLeague, ο Παπαγιάννης είχε 5,7 πόντους κατά μέσο όρο με 48,8% από τρίποντα και 3 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής. Σε 21 ματς στο τουρκικό πρωτάθλημα, σημείωσε 11 πόντους, 5.9 ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 0.6 ασίστ ανά 21.4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Ο σέντερ της Μονακό πια έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την ανακοίνωσή του από τους Μονεγάσκους αποχαιρετώντας τη Φενέρμπαχτσε μετά από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά με του Τούρκους γράφοντας:

«Φενέρ! Από την πρώτη μέρα με υποδέχτηκες με ανοιχτές αγκάλες. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα πετύχαμε ένα double και ένα Final Four. Εκτός από αυτά τα επιτεύγματα, έκανα φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή. Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έχω μοιραστεί στιγμές με αυτόν τον σύλλογο και αυτή την ομάδα» και ολοκλήρωσε γράφοντας ευχαριστώ στα τούρκικα.

Η πρώτη ανάρτηση του Παπαγιάννη: