Σενάρια για αποχώρηση Παπαγιάννη από τη Φενέρμπαχτσε και ενδιαφέρον της Μονακό!

Γιώργος Παπαγιάννης

i

Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Σενάρια για αποχώρηση Παπαγιάννη από τη Φενέρμπαχτσε και ενδιαφέρον της Μονακό!

Γιάννης Πάλλας 18:43 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 29.06.2024

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρεται σε επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Παπαγιάννη από τη Φενέρμπαχτσε και προβάδισμα της Μονακό για την απόκτηση του

Παρότι ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, ιταλικό δημοσίευμα τον φέρνει εκτός της τουρκικής ομάδας, με τη Μονακό να έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του!

Σύμφωνα με τον Αντρέα Καλτσόνι, ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε μετά από μόλις μία σεζόν, καθώς η τουρκική ομάδα έχει πρόθεση να αλλάξει εντελώς τη γραμμή των ψηλών μετά και τη φυγή του Τζόναθαν Μότλεϊ.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ η Μονακό είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Ο Παπαγιάννης, που είχε αποκτηθεί από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι του 2023 υπογράφοντας διετές συμβόλαιο είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 5,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 0,8 τάπες κατά μέσο όρο. Στο πρωτάθλημα η απόδοση του ήταν καλύτερη με 10 πόντους και 5,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί έναν σέντερ πρώτης γραμμής που προς το παρόν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του, δεδομένου ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως αν προκύψει ζήτημα και τεθεί θέμα λύσης του συμβολαίου, όλες οι προτάσεις που θα έχει θα τεθούν επί τάπητος. Τη δεδομένη στιγμή πάντως, δεν υπάρχει κανένα θέμα.