Στη Μονακό με μονοετές συμβόλαιο ο Παπαγιάννης!

Στη Μονακό με μονοετές συμβόλαιο ο Παπαγιάννης!

Γιάννης Πάλλας 23:18 - 04.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 04.07.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης συμφώνησε με τη Μονακό για συμβόλαιο ενός χρόνου

Σε συμφωνία με τη Μονακό προχώρησε ο Γιώργος Παπαγιάννης σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal για μονοετές συμβόλαιο και αφήνει οριστικά τη Φενέρμπαχτσε έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας!

Ο διεθνής σέντερ το τελευταίο διάστημα είχε γίνει αποδέκτης προτάσεων από ομάδες της Euroleague (Μονακό), αλλά και της VTB League (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) και μελετούσε προσεκτικά τις επιλογές του.

Αποφάσισε όμως να πει το «ναι» στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς συμφωνόντας για συνεργασία ενός χρόνου με ένα υψηλό συμβόλαιο αντίστοιχο με εκείνο που είχε στην τουρκική ομάδα στην οποία θα καταβληθεί το «μπάι άουτ» και θα αποχωρήσει.

Η παρουσία στη Euroleague, αλλά και οι υψηλοί στόχοι των μονεγάσκων που θέλουν να επιστρέψουν ξανά στα Final Four έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην επιλογή του διεθνή σέντερ.

Γι’ αυτό έχασε πολύτιμο έδαφος η πρόταση της Ζενίτ που ήταν εξίσου υψηλή, αλλά δεν του έδινε το δικαίωμα της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Μονακό φάνταζε από την πρώτη στιγμή ως η καλύτερη επιλογή για τον Γιώργο Παπαγιάννη, δεδομένου ότι εκεί βρίσκεται ο καλύτερος δημιουργός της Euroleague (Νικ Καλάθης) με τον οποίο συνεργάζονταν στη Φενέρ, αλλά και στον Παναθηναϊκό, όπως και ο Μάικ Τζέιμς.

Από τη στιγμή που έχει συμφωνήσει ήδη με τη Μονακό δεν αποκλείεται να επισπευσθεί η ανακοίνωση του deal με τους μονεγάσκους. Πριν δηλαδή την ολοκλήρωση του Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης που κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι έτοιμος να βάλει κι εκείνος τη δική του «πινελιά» στο παρκέ για να φτάσει η Εθνική ομάδα στην υλοποίηση του μεγάλου στόχου της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γιάννης εναντίον Λούκα: «Μάχη» κόντρα στην Σλοβενία για την Εθνική στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

22:34 - 04.07.2024

Γιάννης εναντίον Λούκα: «Μάχη» κόντρα στην Σλοβενία για την Εθνική στα ημιτελικά του Προολυμπιακού Τουρνουά

Η Εθνική ομάδα έκλεισε ιδανικά την πρώτη φάση του Προολυμπιακού Τουρνουά και τώρα ετοιμάζεται για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς.

Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή απομένει η ανακοίνωση της συμφωνίας του διεθνή σέντερ με τη Μονακό που μπορεί να γίνει και μέσα στο Σαββατοκύριακο.