Παπαγιάννης: «Υπάρχει τρομερή διάθεση, να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά»

Παπαγιάννης: «Υπάρχει τρομερή διάθεση, να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά»

Sportal newsroom 23:42 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 04.07.2024

Μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Δομινικανής Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Τόμας Ουόκαπ μίλησαν στην συνέντευξη Τύπου.

Το πρώτο βήμα έγινε, αλλά ακολουθούν κι άλλα, πιο κρίσιμα και πιο καθοριστικά. Η Ελλάδα νίκησε στην πρεμιέρα της στο Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ την Δομινικανή Δημοκρατία και ο Γιώργος Παπαγιάννης θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα.

«Η δομή της ομάδας είναι λίγο διαφορετική φέτος. Και αυτό αποτυπώνεται στο παιχνίδι μας. Έχουμε καλή κυκλοφορία και πολλές ασίστ», είπε ο διεθνής σέντερ, ο οποίος ανήκει στην Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα αγωνίζεται στην Τουρκία και τη σεζόν 2024-25.

Οι βαθμολογίες στους ομίλους του Προολυμπιακού του ΣΕΦ και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

23:12 - 03.07.2024

Οι βαθμολογίες στους ομίλους του Προολυμπιακού του ΣΕΦ και το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά με επιβλητική νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας (109-82) και την Πέμπτη (4/7) παίζει το δεύτερο παιχνίδι της στο Προολυμπιακό Τουρνουά που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο αντίπαλος και οι βαθμολογίες στον Α και τον Β όμιλο...

Προς το παρόν, ασχολείται αποκλειστικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πρόσθεσε πως «υπάρχει πολλή διάθεση στην ομάδα ομάδα, υγεία να έχουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας». Επίσης, μίλησε και για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος «είναι εξαιρετικός, όχι μόνο ως παίκτης αλλά και ως χαρακτήρας. Κοιτάζει όλοι να νιώθουν καλά, γι’ αυτό και είναι ο MVP στο ΝΒΑ. Δεν θέλω να προτρέχω και να μιλάμε για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κοιτάζουμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης, μετράει να έχεις ρυθμό και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αίγυπτο. Όταν υποτιμάς τον αντίπαλο, υποτιμάς τον εαυτό σου».

Στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου εμφανίστηκε και ο νατουραλιζέ του συνόλου, ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού, ο οποίος δήλωσε πως «ήταν συνολικά μια καλή εμφάνιση. Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά τι κάνουμε εμείς. Ήταν όμως μόνο ένα παιχνίδι, το αφήνουμε πίσω μας και ετοιμαζόμαστε για αύριο».

🏀 Post Game LIVE από το ΣΕΦ: Οδοστρωτήρας ο Γιάννης, 100άρα η Ελλάδα και πρεμιέρα με το δεξί

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!