Ανακοίνωσε τον Καλαϊτζή ο Παπάγου

Γιώργος Καλαϊτζής

i

©Intime

Ανακοίνωσε τον Καλαϊτζή ο Παπάγου

Νίκος Καλαμπάκας 14:25 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Η ομάδα του Παπάγου ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Καλαϊτζής θα αναλάβει χρέη general manager στον σύλλογο.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα είναι ο νέος general manager του Παπάγου, με την ομάδα της Αθήνας να ανακοινώνει την πρόσληψή του.

Μια ιστορική ομάδα η οποία παλιότερα αγωνιζόταν στην Α1 όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Elite League (πρώην Α2) δίνει την ευκαιρία στον Γιώργο Καλαϊτζή να επιβλέπει τη λειτουργία της και να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτή.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τους «στρατηγούς» και σηκώνει άμεσα τα μανίκια ώστε να πιάσει δουλειά, στην προσπάθεια του συλλόγου να πάρει φέτος την άνοδο για την Basket League και να αγωνιστεί και πάλι στο ανώτατο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του Παπάγου:

«Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΑΪΤΖΗ, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη GENERAL MANAGER στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που και τη φετινή σεζόν θα πάρει μέρος στην Elite League.

Ο Γιώργος Καλαϊτζής, με πλούσια καριέρα ως καλαθοσφαιριστής στο ανώτατο συλλογικό και εθνικό επίπεδο θα είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος , σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαϊτζής από το 2016 έως το 2023 ήταν υπεύθυνος στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Ως παίκτης πέρασε από τον Πανιώνιο, τη Στεφανέλ, τον Παναθηναϊκό, τον Άρη, τον Πανελλήνιο, τον Κολοσσό και τα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Το 2020 ήταν βοηθός προπονητή του Παναθηναϊκού.

Tags: