Παπαλουκάς στο Sportal: «Η Εθνική είναι πάνω απ' όλα»

Θοδωρής Παπαλουκάς

i

© Intime

Παπαλουκάς στο Sportal: «Η Εθνική είναι πάνω απ' όλα»

Χρήστος Τσάλτας 23:41 - 30.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 30.06.2024

Δηλώσεις για την Εθνική Ελλάδος και την προσπάθεια που θα κάνει να κερδίσει ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, έκανε στην κάμερα του Sportal ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan Aegean Festival και μίλησε στην κάμερα του Sportal για το Προολυμπιακό του ΣΕΦ και την Εθνική Ελλάδας.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για την Ελλάδα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου:

Για τη φωτογραφία του με τους Διαμαντίδη και Ζήση και αν ένιωθε ότι ζούσε στιγμές του 2008:

Καθόλου δεν έζησα, είναι μεγάλη χαρά το να έχουμε την προνομιακή μεταχείριση να μπορούμε να βρισκόμαστε λόγω γνωριμιών στην προπόνηση της Εθνικής. Το εκμεταλλευόμαστε, προσπαθούμε να συνεισφέρει ο καθένας όσο μπορεί γιατί η Εθνική είναι πάνω απ' όλα.

Για το Προολυμπιακό είπε:

Καλή διάθεση υπάρχει, προσήλωση στον στόχο υπάρχει, τα δύο φιλικά μας έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο, έχουμε δύο θεωρητικά εύκολα παιχνίδια μεσοβδόμαδα, τα σημαντικά όμως θα είναι το Σάββατο και την Κυριακή. Είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ τα παιδιά να το βιώσουν αυτό, και να βιώσουν την επιτυχία της Εθνικής. Είναι σημαντικό να έρθει μια επιτυχία για να γεμίσουν όλες οι ακαδημίες.

Για τη σημασία ένας αθλητής να είναι μέλος της Ολυμπιάδας:

Είχα τη χαρά να ζήσω δύο Ολυμπιάδες. Έζησα της Αθήνας που είναι πάρα πολύ σημαντικό. Την ώρα που γίνεται δεν το καταλαβαίνεις, όμως είναι μεγάλη ιστορία ν φοράς το εθνόσημο.

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο μετά το Προολυμπιακό:

Να συνεχίσουν να αγαπούν και να στηρίζουν την ομάδα.