Κλάμα: Ο Παπανικολάου έκανε παράπονο στον Αντετοκούνμπο γιατί δεν του έχει κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια! (vid)

Κλάμα: Ο Παπανικολάου έκανε παράπονο στον Αντετοκούνμπο γιατί δεν του έχει κάνει δώρο ένα ζευγάρι παπούτσια! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:51 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:51 - 01.07.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου έριξε το… καρφί του στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς, παρότι πάντα φορά τα παπούτσια που λανσάρει ο Greek Freak, ο σταρ των Μπακς δεν του έχει κάνει ποτέ δώρο ένα ζευγάρι!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Κώστας Παπανικολάου είναι πρωταγωνιστές σε ένα απίθανο βίντεο, με τον αρχηγό της Εθνικής να ρίχνει το… καρφί του στον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς!

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορούσε τα παπούτσια που φέρουν το όνομά του και άρχισε να επαινεί τον Κώστα Παπανικολάου, επειδή είναι ο Νο1 υποστηρικτής του από την πρώτη στιγμή, όμως στην συνέχεια ο «Παπ» το… γύρισε ενάντια στον συμπαίκτη του!

Αναλυτικά ο διάλογος Αντετοκούνμπο - Παπανικολάου:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είναι ο νούμερο 1 υποστηρικτής μου. Από την πρώτη ημέρα. Έχει πάρει τα Νο1, τα Νο2, τα Νο3, τα Νο4, τα Νο5...».

Κώστας Παπανικολάου: «Ακόμη περιμένω ένα ζευγάρι από αυτόν».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Έχει δίκιο, έχει δίκιο. Όταν παραγγέλνεις φαγητό στην Ελλάδα, αν πάρεις για παράδειγμα σουβλάκι και αν είσαι καλός πελάτης, σου δίνουν δώρο μία κόκα κόλα ή μία μπύρα. Ξέρεις τι θα κάνουμε; Όταν βγουν τα 6, θα στείλουμε σε όλη την Εθνική ομάδα».

Κώστας Παπανικολάου: «Στείλε μου αυτό το βίντεο. Όταν τα 6 θα βγουν θα είμαι ακόμη στην Εθνική ομάδα;»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όχι, όχι, θα κυκλοφορήσουν το πολύ σε δύο - τρεις ημέρες»