Παπανικολάου: «Μπορούσαμε ακόμη και την πρώτη θέση»

Παπανικολάου: «Μπορούσαμε ακόμη και την πρώτη θέση»

Sportal newsroom 22:07 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:07 - 17.08.2024

Ο Θωδωρής Παπανικολάου μίλησε για την πορεία και τα όσα μπορούσε να κάνει η Εθνική Παίδων στο Ευρωμπάσκετ.

Ο Θοδωρής Παπανικολάου, ο διεθνής της Εθνικής Παίδων, μίλησε για την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωμπάσκετ Κ16 της Κρήτης, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορούσε να κατακτήσει ακόμη και την πρώτη θέση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Παπανικολάου:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλους τους αγώνες, στο τέλος δεν μπορέσαμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πιστεύω ότι μπορούσαμε μέχρι και την πρώτη θέση, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Κρατάμε την προσπάθεια και το ότι ίσως κανείς δεν περίμενε από εμάς να φτάσουμε στην τετράδα, αλλά εμείς το πιστεύαμε και το καταφέραμε».

Για τον αγώνα και το μέλλον: «Και με την Ισπανία και σήμερα με τη Σερβία προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Σίγουρα αυτή η ομάδα έχει μέλλον, όταν αρχίσαμε προετοιμασία και μας μίλησε ο κόουτς, πιστέψαμε ότι αν κάνουμε όσα μας λέει και αν δουλέψουμε, θα καταφέρουμε να πάμε ψηλά. Η ομάδα αυτή έχει μέλλον και το έδειξε στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα έχουμε και συνέχεια».

 

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ήττα από την Σερβία στον μικρό τελικό και τέταρτη θέση για την Εθνική Παίδων
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:26 - 17.08.2024

Ήττα από την Σερβία στον μικρό τελικό και τέταρτη θέση για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε απέναντι στην Σερβία, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να γνωρίζει την ήττα με 74-65 και να τερματίζει στην τέταρτη θέση του Ευρωμπάσκετ Κ16.