Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκει τον τρόπο να μένει ψηλά»

Κώστας Παπανικολάου

i

© Intime

Παπανικολάου: «Ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκει τον τρόπο να μένει ψηλά»

Χρήστος Τσάλτας 20:27 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:09 - 14.08.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε στη σεζόν που έρχεται, στάθηκε στις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τόνισε πως ο Ολυμπιακός πάντα βρίσκει τον τρόπο να φτάνει ψηλά.

Αποστολή στη Ρόδο: Ηλίας Λαλιώτης, Χρήστος Τσάλτας

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και να ασχοληθούμε με το μπάσκετ και να έχουμε όλοι υγεία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για εμάς η περσινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη. Όταν μια συνταγή πετυχαίνει δεν την αλλάζεις. Είχαμε αλλαγές, χάσαμε παίκτες σημαντικούς από το περσινό ροτέισιον, αλλά η ομάδα πάντα βρίσκει τον τρόπο να είναι εκεί και να κρατάει τον Ολυμπιακό ψηλά. Έχουμε εξαιρετική χρονιά, έχουμε εξαιρετική χημεία και με τα καινούργια παιδιά. Ανυπομονούμε για το ξεκίνημα της σεζόν».

Για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος με τον Σλούκα: «Ο αμοιβαίος σεβασμός με τον Κώστα δεν αλλάζει επειδή ο ένας παίζει σε διαφορετική ομάδα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, αλλά πρέπει να κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα. Στο τέλος είμαστε επαγγελματίες και έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Κάναμε παρέα και με τον Ιωάννη και ο καθένας κάνει το καλύτερο για την ομάδα του. Είναι μέρος του παιχνιδιού».