Παπανικολόπουλος: «Η αποτελεσματικότητα μας δεν μας άφησε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ»

Νίκος Παπανικολόπουλος

i

© intime

Παπανικολόπουλος: «Η αποτελεσματικότητα μας δεν μας άφησε να είμαστε πιο κοντά στο σκορ»

Μιχάλης Καλογήρου 19:32 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 21.10.2024

Ο προπονητής της Καρδίτσας Ιαπωνική, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε για την ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και τη συνέχεια στην Stoiximan GBL

H Καρδίτσα Ιαπωνική γνώρισε την, αναμενόμενη, ήττα από τον Ολυμπιακό με 77-61 για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι γηπεδούχοι πάντως, έδειξαν καλά στοιχεία σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν τον Ολυμπιακό (κατά πολύ) κάτω από τους 90 πόντους για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Η Καρδίτσα μετρά πλέον 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι αριθμοί πάντως, την αδικούν αφού αυτά τα 3 πρώτα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι Καρδιτσιώτες πλέον κοιτούν την συνέχεια της Stoiximan GBL, με αντιπάλους περισσότερο «στα μέτρα» τους.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπανικολόπουλος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του παιχνιδιού και αναφέρθηκε στην αποτελεσματικότητα που έλλειψε από την ομάδα του, αλλά και στην συνέχεια της Stoiximan GBL.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη βγάλαμε μεγαλύτερη αντίδραση με την πίεση στην μπάλα. Βρήκαμε λύσεις στον αιφνιδιασμό. Η αποτελεσματικότητα μας άφησε πίσω στο να είμαστε πιο κοντά στο σκορ».

«Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο. Το ξέραμε από την αρχή. Χρησιμοποιούμε τα παιχνίδια για να είμαστε πιο έτοιμοι για τη συνέχεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν τα "παλεύουμε"».