Παπαπέτρου: «Δώσαμε εύκολα καλάθια στη Ρεάλ, είναι σημαντικό να κερδίζουμε»

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

©Intime

Παπαπέτρου: «Δώσαμε εύκολα καλάθια στη Ρεάλ, είναι σημαντικό να κερδίζουμε»

Sportal newsroom 00:25 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 18.10.2024

Οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη δεύτερή του ήττα στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στο Novasports μετά τον αγώνα, απέδωσε τους λόγους της ήττα στην έλειψη σκληράδας, τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του έδωσε στους αντιπάλους της πολλά εύκολα καλάθια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνή φόργουορντ:

«Έλειπε η σκληράδα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Δεν το είχαμε στην αρχή, το βρήκαμε μέσα στο ματς. Δεν είναι εύκολο να κυνηγάς στο σκορ στην έδρα της Ρεάλ. Αυτή την στιγμή είναι θέμα νοοτροπίας και προσέγγισης του αγώνα από την αρχή.

Οι άμυνές μας δεν είναι κακές. Δίνουμε όμως πολλά εύκολα καλάθια. Εμείς σκοράρουμε δύσκολα… ματώνουμε, για να το πετύχουμε. Δεν κάνουμε τα μικρά πράγματα καλά. Αυτή την στιγμή όμως είναι θέμα προσέγγισης. Το είχαμε και πέρυσι, αλλά το βρήκαμε. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και φέτος».

Για τον ίδιο και τον Χουάντσο:

«Είμαι υγιής. Πέρυσι είχα κάποια θέματα. Νιώθω καλά. Ο Χουάντσο έχει μπει πολύ καλά στη σεζόν».

Ριμπάουντ, τρίποντα και Καμπάτσο έριξαν τον Παναθηναϊκό του... ΣούπερΝαν στο καναβάτσο
SPORTAL ORIGINALS

23:40 - 17.10.2024

Ριμπάουντ, τρίποντα και Καμπάτσο έριξαν τον Παναθηναϊκό του... ΣούπερΝαν στο καναβάτσο

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ (17/10, 21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, η εκπομπή Sportal Euroleague Show έρχεται με όλο το ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις με τη Μαδρίτη, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και τα επίσημα highlights όλων των αγώνων. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Παρουσιάζουν οι Παύλος Κουστέρης και Κώστας Σωτηρίου.

Για το πνευματικό κομμάτι:

«Υπήρξαν αυτά τα ματς που έπαιξα λίγο. Και θα υπάρξουν. Αυτή η ομάδα κέρδισε την Ευρωλίγκα πέρυσι. Είναι δύσκολο να παίζεις στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρέπει να μένεις πιστός στη δουλειά σου. Δεν πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία, ακόμη και αν παίζες 5-10-15 λεπτά. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι. Το σημαντικό είναι να νικάει ο Παναθηναϊκός».

Για το 0/2 στη διαβολοβδομάδα:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Θα ήμασταν σε καλύτερη μοίρα αν το είχαμε καταφέρει. Όμως είναι μαθήματα αυτά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες. Αν αυτή η ομάδα παίξει σκληρά, τότε το ταβάνι μας είναι πολύ υψηλό».