Παπαθεοδώρου: «Λάθος αποφάσεις στην επίθεση όταν ήμασταν κοντά στο σκορ»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

InTime

Παπαθεοδώρου: «Λάθος αποφάσεις στην επίθεση όταν ήμασταν κοντά στο σκορ»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:30 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 19.10.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε το δικό του σχόλιο μετά την ήττα του Προμηθέα από τον Άρη Midea.

Μετά από ένα σερί τριών νικών, ο Προμηθέας γνώρισε την ήττα. Οι Πατρινοί φιλοξενήθηκαν από την Άρη Midea για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν με 86-75 και πήρανε την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το ματς και το πρόβλημα που υπήρχε στα ριμπάουντ, αλλά και στις λάθος αποφάσεις όταν η ομάδα του πλησίαζε στο σκορ.

Ο coach Παπαθεοδώρου είπε: «Σίγουρα πολλές φορές που ήμασταν κοντά στο σκορ κάναμε λάθος αποφάσεις στην επίθεσή μας, απωλέσαμε πολλές επιθέσεις μας και χάνοντας τα επιθετικά ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι μας.

Ο Άρης ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, είχε μεγαλύτερη θέληση από εμάς, κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε ποτέ το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες να αλλάξουμε το μομέντουμ, όμως σπαταλήσαμε τις ευκαιρίες μας με κακές επιθέσεις και βεβιασμένα σουτ. Τώρα πρέπει να επιστρέψουμε και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τη Γαλατάσαραϊ στην Ευρώπη.

Καμία ομάδα δεν έχει βρει τους ρόλους της. Ο Άρης είχε ήττες και είχε ένα παραπάνω πρέπει στο γήπεδο και εμείς δεν ανταποκριθήκαμε και ίσως είχε λίγο μεγαλύτερη συσπείρωση μετά το ξεκίνημα της σεζόν».