Παπαθεοδώρου: «Σημαντικό τεστ για τα playoffs απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Σημαντικό τεστ για τα playoffs απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα»

Νίκος Καλαμπάκας 00:04 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Οι δηλώσεις του προπονητή του Προμηθέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Περιστερίου.

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου σε αγώνα που κρίθηκε στην παράτασηκαι ο προπονητής του, Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε οτι ο αγώνας ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει των Playoffs:

«Να ξεκινήσω λέγοντας και επίσημα συγχαρητήρια στο Περιστέρι bwin για την επιτυχία του να παίξει στο Final-4 του Basketball Champions League. Σήμερα ήταν το τελευταίο παιχνίδι των Top-6 χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό αντίκρυσμα, ήταν όμως για μας ένα πάρα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα πριν την έναρξη των playoffs. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα σε καλή κατάσταση και παίζοντας αυτά τα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR και το Περιστέρι bwin είχαμε το κίνητρο να δείξουμε και να καταλάβουμε το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε.

Μας βοηθάει πολύ το σημερινό παιχνίδι, ήταν πολύ δυνατό παρόλο που δεν είχε βαθμολογική σημασία. Το ελέγξαμε στην αρχή παίζοντας πάρα πολύ καλά, το Περιστέρι bwin όπως ήταν λογικό αντέδρασε, αλλά και εμείς μείναμε εκεί ήμασταν παρών, κρίθηκε το παιχνίδι στο τέλος στις λεπτομέρειες. Κερδίσαμε, είναι ευχάριστο αυτό, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο σημαντικό παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας στην έναρξη των playoffs απέναντι στον Άρη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και καλή συνέέχεια στο Περιστέρι bwin».