Παπαθεοδώρου: «Θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο - Έδειξε την προσωπικότητά του ο Ουόκερ»

Ηλίας Παπαθεοδώρου

i

© InTime

Παπαθεοδώρου: «Θα χρειαστούμε λίγο παραπάνω χρόνο - Έδειξε την προσωπικότητά του ο Ουόκερ»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:57 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:57 - 05.10.2024

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη του Προμηθέα επί του Αμαρουσίου.

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στη Stoiximan GBL ο Προμηθέας. Οι Πατρινοί φιλοξενήθηκαν στο Μαρούσι για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 84-80.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, τόνισε ότι χρειάζονται χρόνο ακόμη για να παίξουν το μπάσκετ που θέλουν, ενώ στάθηκε και στην παρουσία των Ουόκερ και Καραγιαννίδη.

«Λειτουργήσαμε αρκετά καλά στην επίθεσή μας για μεγάλο διάστημα και ταυτόχρονα ήμασταν πολύ καλύτεροι και πιο συμπαγείς αμυντικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλύτερα στο 1 εναντίον 1, ελέγξαμε κάποια κομμάτια δημιουργίας του Αμαρουσίου και πήραμε μία σημαντική νίκη.

Για μία προπόνηση που έκανε ο Ουόκερ ήταν καλός, έδειξε την προσωπικότητά του και την ποιότητά του. Ο Καραγιαννίδης είναι ο βασικός μας σέντερ αυτή τη στιγμή, παίρνει τις ευκαιρίες του και μας δικαιώνει με τις εμφανίσεις του. Αλλά χρειαζόμαστε μεγαλύτερη προσπάθεια.

Είμαστε σε φάση ανασυγκρότησης, κάνουμε rebuilding εν μέσω παιχνιδιών το οποίο δεν είναι εύκολο και θα χρειαστούμε λίγο χρόνο παραπάνω από αυτό που περιμέναμε για να είμαστε όπως πρέπει».