Παραμένει στα... πιτς ο Αντετοκούνμπο - Δεν παίζει ούτε με τους Ράπτορς
i

Twitter / Milwakee Bucks

Παραμένει στα... πιτς ο Αντετοκούνμπο - Δεν παίζει ούτε με τους Ράπτορς

Sportal newsroom 22:06 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 20.08.2024

Ο Έλληνας σταρ των Μπακς θα απουσιάσει για τέταρτο σερί παιχνίδι. Το Μιλγουόκι αντιμετωπίζει τους Ράπτορς και ο Γιάννης θα δει το παιχνίδι από τον πάγκο.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 18.1 το Μιλγουόκι αντιμετωπίζει τους Ράπτορς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην αγωνίζεται και πάλι.

Τέταρτη συνεχόμενη απουσία γράφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους αγώνες των Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατό του και δεν θα αγωνιστεί ούτε απέναντι στο Τορόντομ κάνοντας πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του.

Ο Χόλιντεϊ «ντύθηκε»... Γιάννης και οι Μπακς υπέταξαν τους Πέισερς!
NBA

00:19 - 17.01.2023

Ο Χόλιντεϊ «ντύθηκε»... Γιάννης και οι Μπακς υπέταξαν τους Πέισερς!

Οι Μιλγουόκι Μπακς αγωνίστηκαν για τρίτο σερί ματς χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά με τον Τζρου Χόλιντεϊ σε μεγάλη μέρα, βρήκαν τον τρόπο να κάνουν την ανατροπή και να επικρατήσουν των Πέισερς με 132-119.

Ο Γιάννης δεν αγωνίστηκε στα δύο ματς κόντρα στους Χιτ και στο ένα με τους Χόρντες. Τραυματίας είναι και ο Μίντλετον, ενώ για προσωπικούς λόγους δεν θα αγωνιστεί ο Ιμπάκα. Το Μιλγουόκι ηττήθηκε στους δύο αγώνες κόντρα στο Μαΐάμι, ενώ νίκησε την Σάρλοτ στους αγώνες που δεν ήταν ο αρχηγός τους. 

Επόμενο παιχνίδι τους είναι κόντρα στο Κλίβελαντ την Κυριακή 22/1.