Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Καλαϊτζάκης

Ηλίας Λαλιώτης 12:57 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:44 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο Εργκίν Αταμάν δεν υπολόγιζε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη για τη νέα σεζόν και το μόνο που απέμενε για να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν ο Έλληνας γκαρντ ήταν η οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου που είχε για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό συνέβη και το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9) ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον παίκτη με ανάρτησή του στα social media.

«Γιώργο Καλαϊτζάκη σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου!», ανέφερε το μήνυμα της ΚΑΕ.

Στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό μετά τη θητεία ενός χρόνου στο NBA, ο Έλληνας γκαρντ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια της EuroLeague, μετρώντας κατά μέσο όρο 2 πόντους, 1,1 ριμπάουντ και 0,6 κλεψιματα.

Στην Basket League, αντίθετα, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 6,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Υπενθυμίζουμε πως ο αδερφός του, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, υπολογίζεται κανονικά αυτή τη στιγμή από τον Εργκίν Αταμάν και συμμετέχει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία.