Η Παρί απέκτησε τον Ουατάρα!

Η Παρί απέκτησε τον Ουατάρα!

Γιάννης Πάλλας 18:18 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:18 - 07.08.2024

Παίκτης της Παρί με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Γιακούμπα Ουατάρα

Δεν πρόλαβε να αποδεσμευτεί από την Μονακό ο Γιακούμπα Ουατάρα, έπειτα από οκτώ χρόνια προσφοράς στους μονεγάσκους, όπου διετέλεσε αρχηγός και ανακοινώθηκε επίσημα από την Παρί!

Οι Παριζιάνοι με κάθε επισημότητα ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον δυναμικό γκαρντ που θα ενισχύσει την προσπάθεια τους τη νέα σεζόν τόσο στις εγχώριες υποχρεώσεις τους, όσο και στην πρώτη σεζόν στην Euroleague.

Η Παρί ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ουατάρα, για τον οποίο την εισήγηση έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας Τιάγκο Σπλίτερ, ο οποίος θεωρεί πως με την εμπειρία του ο παίκτης θα βοηθήσει την περιφέρεια της ομάδας, προκειμένου ο σύλλογος να επιτύχει τους στόχους του.

«Καλώς ήρθες στο Παρίσι» ανέφερε στην ανακοίνωση της η Παρί, που επισημαίνει πως απέκτησε έναν παίκτη που θα συμβάλλει με την εμπειρία του και τους τίτλους που κατέκτησε με τη Μονακό, ώστε να υλοποιηθούν οι φιλοδοξίες της ομάδας τη νέα χρονιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!