Παίκτης της Παρί ο Μάοντο Λο

Παίκτης της Παρί ο Μάοντο Λο

Sportal newsroom 18:10 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 16.08.2024

Η Παρί ενισχύει το ρόστερ της ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της στην Euroleague, με τον Μάοντο Λο να είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Τιάγκο Σπλίτερ.

Η Παρί μετράει αντίστροφα για την πρώτη παρουσία της στην Euroleague.Οι βλέψεις είναι υψηλές ενόψει της νέας σεζόν, όμως στο Παρίσι φροντίζουν να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις, διατηρώντας τον κορμό της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του Eurocup την περασμένη σεζόν.

Ο Τιάγκο Σπλίτερ θα έχει ένα ρόστερ με κίνητρο και όρεξη για επιτυχία, στο οποίο θα προστεθεί και η εμπειρία του Μάοντο Λο. Ο Γερμανός γκαρντ ήταν εκτός πλάνων στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς δεν βρισκόταν στο ροτέισιον που σχεδίαζε ο Έτορε Μεσίνα ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Παριζιάνοι δεν έχασαν ευκαιρία με την περίπτωσή του και αφού κινήθηκαν μεθοδικά κατάφεραν να τον κάνουν δικό τους για την ερχόμενη σεζόν, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στην θέση του πλέι μέικερ.

Ο Λο είναι βασικό κομμάτι της εθνικής Γερμανίας, η οποία την τελευταία τριετία βρίσκεται στην ελίτ του παγκόσμιου μπάσκετ και η παρουσία του αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Τι Τζέι Σορτς στην περιφέρεια.

Οι Γάλλοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του πρώην άσου της Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος πλέον μετακομίζει στην πόλη του φωτός.