Μεγάλος στόχος της Παρί ο Όστιν Ουάιλι

Όστιν Ουάιλι

Μεγάλος στόχος της Παρί ο Όστιν Ουάιλι

Χρήστος Τσάλτας 20:15 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 17.06.2024

Η Παρί ετοιμάζεται για την πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Euroleague και θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βασικός στόχος είναι ο Όστιν Ουάιλι, με τον οποίο υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε η Παρί κατέκτησε το Eurocup, στην πρώτη σεζόν της στην διοργάνωση, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο εισιτήριο για την Euroleague της νέας σεζον. Η ομάδα του Τουόμας Ίσαλο είναι διατεθειμένη να ρίξει πολλά λεφτά στο τραπέζι, με σκοπό να δυναμώσει το ρόστερ της και να αποτελέσει νέα δύναμη στην Ευρώπη.

Οι Παριζιάνοι έχουν υψηλούς στόχους και σε αυτό το μοτίβο αναμένεται να κινηθούν το φετινό καλοκαίρι. Ο Ίσαλο έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει το ρόστερ της νέας σεζόν και μια από τις επιλογές που έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση της φροντ λάιν είναι ένας παίκτης που έκανε τη διαφορά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στην τουρκική λίγκα, όσο και στο BCL.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως βασικός στόχος για τη θέση 5 είναι ο Όστιν Ουάιλι. Ο Αμερικανός σέντερ έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στην Τουρκία, με την Τόφας, όντας σημείο αναφοράς για την ομάδα από την Μπούρσα κοντά στο καλάθι.

Ανάμεσα σε Παρί και Ουάιλι μάλιστα έχουν ξεκινήσει επαφές, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο σε αυτή τη φάση. Μάλιστα αν και οι Γάλλοι δεν παίζουν... μόνοι για την απόκτησή του, καθώς τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και η Μονακό παρακολουθούν τον 25χρονο σέντερ από την Αλαμπάμα, έχουν... στρώσει το έδαφος και έχουν αποκτήσει προβάδισμα για την απόκτησή του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ουάιλι «εκτόξευσε» τις μετοχές του με την Τόφας. Αυτό γιατί μέτρησε 15,2 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και 1,9 τάπες κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα, δείχνοντας την κλάση του, ενώ στο BCL αποτέλεσε μέλος της κορυφαίας πεντάδας της διοργάνωσης, βοηθώντας την ομάδα από την Προύσα να φτάσει μια... ανάσα από το Final 4 της διοργάνωσης.