H Παρί βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια της και ο Αβράμοβιτς της Παρτίζαν αποτελεί βασικό της στόχο
i

© Euroleague Basketball

H Παρί βάζει σε εφαρμογή τα σχέδια της και ο Αβράμοβιτς της Παρτίζαν αποτελεί βασικό της στόχο

Γιώργος Γαβριλάκης 15:05 - 24.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 24.06.2024

Μεταφέροντας την δράση της στην Euroleague ως πρωταθλήτρια του EuroCup η Παρί προσπαθεί να αναβαθμίσει το ρόστερ της και μελετά, σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα, την προοπτική απόκτησης του Αλέξα Αβράμοβιτς από την Παρτίζαν.

Μιας και στην Παρτίζαν οι ανακατατάξεις του ρόστερ είναι συνεχόμενες και δεν αφορούν μόνο στο τέλος της συνεργασίας με τους παίκτες που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους, αλλά και εκείνους που δεσμεύονται, η Παρί έχει στρέφει το βλέμμα της στο Βελιγράδι.

Εκεί όπου οι Κέβιν Πάντερ, ΖακΛεντέι, Πι Τζέι Ντοζίερ και Τζέιμς Νάναλι έχουν ήδη αποχωρήσει, το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Άλεν Σμάιλαγκιτς και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αλλά οι Παριζιάνοι έχουν το... νου τους στον Αλέξα Αβράμοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης Meridian Sports ο 29χρονος διεθνής γκαρντ δεν είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει με τους «μελανόλευκους» παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Σε μία απογοητευτική χρονιά για την Παρτίζαν, ο Αβράμοβιτς δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, αν και κατέγραψε στην στατιστική του 10,2 πόντους παίζοντας λιγότερο από 19 λεπτά ανά αγώνα (18'36''). Σε περίπτωση που ο κόουτς Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφασίσει πως δεν ανήκει στα πλάνα του τότε η Παρί αναμένεται να εμφανιστεί με ορμή.

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων
EUROLEAGUE

09:24 - 23.06.2024

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων

Οι ανακατατάξεις και οι μεταγραφές στις ομάδες της Euroleague δεν αφορούν μόνο τους ελεύθερους και τους μη πολιορκημένους. Αφορά και αυτούς που έχουν συμβόλαιο με τις νυν ομάδες τους -αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ήδη επτά ενεργές συμφωνίες «έσπασαν» και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει διώξει τους περισσότερους μέχρι στιγμής, αλλά η Παρτίζαν τον ανταγωνίζεται...

Οι Γάλλοι τη νέα σεζόν ως κατακτητές του EuroCup θα λάβουν μέρος στην Euroleague και ήδη έχει ανακοινωθεί πως θα αντικαταστήσουν την Βαλένθια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η Παρί καθορίζεται ως αγωνιστική ύπαρξη από τον μικροκαμωμένο αλλά δαιμόνιο Αμερικανό γκαρντ, Τι Τζέι Σορτς, αλλά έχουν σκοπό να βάλουν δίπλα του άλλον έναν περιφερειακό οργανωτή για να τον βοηθήσει. Και ο Αλέκσα Αβράμοβιτς στο μυαλό της ομάδας, είναι η ιδανική περίπτωση.