Ο Μπόζιτς υποψήφιος να διαδεχθεί τον Ίσαλο στην Παρί – Τι ισχύει με τον Χέρμπερτ
i

© FedericoPestellini/Panoramic

Ο Μπόζιτς υποψήφιος να διαδεχθεί τον Ίσαλο στην Παρί – Τι ισχύει με τον Χέρμπερτ

Γιάννης Πάλλας 22:48 - 19.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:48 - 19.06.2024

Ο Πέταρ Μπόζιτς των Λόντον Λάιονς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Παρί για να διαδεχθεί τον Τουόμας Ίσαλο που θα πάει στο ΝΒΑ

Τον διάδοχο του Τουόμας Ίσαλο αναζητεί τα τελευταία 24ωρα η Παρί, μετά την απόφαση του Φινλανδού τεχνικού να πάει στο ΝΒΑ, με τον Πέταρ Μπόζιτς να είναι το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal!

Ο Σέρβος τεχνικός που ολοκλήρωσε τη σεζόν στους Λόντον Λάιονς με τους οποίους έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Eurocup, όπου αποκλείστηκε από την Παρί είχε τα τελευταία 24ωρα μια συνάντηση στο Παρίσι με τη διοίκηση, προκειμένου να πάρει τη δουλειά.

Ο Μπόζιτς έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα από όλες τις περιπτώσεις που εξέτασαν οι Γάλλοι, ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή για τη νέα χρονιά που θα τους βρει στην Euroleague.

Βέβαια, αρχικά οι άνθρωποι της Παρί συνομίλησαν με τον Γκόρντον Χέρμπερτ, ωστόσο, επειδή ο έμπειρος τεχνικός έχει συμβόλαιο με ομάδα της Κίνας, απαιτείται μπάι-άουτ, για να αποδεσμευθεί.

Βέβαια, οι Γάλλοι δεν ήταν διατεθειμένοι να καταβάλλουν χρήματα για την αποδέσμευση του Χέρμπερτ, γι’ αυτό και δεν προχώρησε η περίπτωση του.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη στράφηκαν στον Πέταρ Μπόζιτς ο οποίος είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά και φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να κλείσει το θέμα.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει το συντομότερο το ζήτημα του προπονητή, ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της πρώτης σεζόν της ομάδας στην Euroleague.