Η Παρί θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μπερσί!

Η Παρί θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Μπερσί!

Γιάννης Πάλλας 22:21 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:31 - 13.08.2024

Στο Μπερσί, όπου κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό το 1996, θα υποδεχθεί η Παρί τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 3η αγωνιστική της Euroleague

Στο Μπερσί του Παρισιού θα φιλοξενήσει η «νεοφώτιστη» Παρί τον Παναθηναϊκό AKTOR (15/10, 21:30) για την 3η αγωνιστική της Euroleague. Μάλιστα, οι Γάλλοι κυκλοφόρησαν ήδη τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο γήπεδο όπου κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο τους το 1996, καθώς το συγκεκριμένο επέλεξε η γαλλική ομάδα για την αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Μάλιστα ήδη κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία εκτιμούν πως θα εξαντληθούν. Πάντως, η Παρί στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση θα φιλοξενήσει τον Ερυθρό Αστέρα στην Adidas Arena και όχι στο Μπερσί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!