Τραγούδι και χορός στην Accor Arena: Οι παίκτες της Παρί νίκησαν τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την πρώτη τους νίκη στην Euroleague (vid)
i

© EuroLeague Basketball

Τραγούδι και χορός στην Accor Arena: Οι παίκτες της Παρί νίκησαν τον Παναθηναϊκό και πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά την πρώτη τους νίκη στην Euroleague (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 00:24 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:43 - 16.10.2024

Με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και κατακτήθηκε η σπουδαία νίκη επί του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού οι παίκτες της Παρί κατευθύνθηκαν στην κερκίδα για να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους τους την πρώτη νίκη στην Euroleague.

Δεν ήταν απλώς μία νίκη επί του πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκού, που από μόνη της -έτσι κι αλλιώς- θα μπορούσε να αποτελεί αξιοσημείωτη κατάσταση για την Παρί.

Η... πρωτάρα επικράτησε των «πρασίνων» και στην τρίτη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της επιτυχία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Με το που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, οι Παριζιάνοι κατευθύνθηκαν προς το κοινό τους. Οι φίλαθλοι ήταν εκεί για να δώσουν το σύνθημα και για να ξεκινήσει ο χορός.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Κόλιν Μάλκολμ, ο Τάισον Ουόρντ, ο Γιακούμπα Ουαταρά, το διασκέδασαν περισσότερο απ' όλους και αφού πρώτα λικνίστηκαν, αποχώρησαν για να αναδιοργανωθούν. Διότι, καλή η πρώτη νίκη, αλλά η εβδομάδα που... τρέχει περιλαμβάνει και δεύτερη αναμέτρηση στο πρόγραμμα της Euroleague και σε λιγότερα από δύο 24ωρα η ομάδα θα βρεθεί στο Μόναχο για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του θεσμού.