«Πόρτα» της Βιλερμπάν στη Μονακό για τον Πάρις Λι

Λι - Καμπάτσο

i

Λι - Καμπάτσο /©EuroLeague

«Πόρτα» της Βιλερμπάν στη Μονακό για τον Πάρις Λι

Νίκος Καλαμπάκας 13:32 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 18.09.2024

Ο Τόνι Πάρκερ διέψευσε τις φήμες ότι ο Πάρις Λι θα αφήσει τη Βιλερμπάν για λογαριασμό της Μονακό!

Στην αποκάλυψη ότι η Βιλερμπάν απέρριψε την πρόταση της Μονακό για την απόκτηση του Πάρις Λι, προέβη ο πρόεδρος της ομάδας, Τόνι Πάρκερ.

Ο ίδιος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο πιθανής μετακίνησης του γκαρντ από την ομάδα της Λιόν στο Πριγκιπάτο, επισημαίνοντας ότι στόχος της Βιλερμπάν είναι να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του.

Η Μονακό προσπάθησε να κάνει δικό της τον παίκτη προκειμένου να δώσει ακόμα περισσότερο βάθος στο ρόστερ της και να αποφύγει τυχόν... εκπλήξεις από τραυματισμούς, ωστόσο η Βιλερμπάν δεν δέχθηκε την πρόταση της.

Ομπράντοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Λι, δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία»
EUROLEAGUE

11:12 - 18.09.2024

Ομπράντοβιτς: «Μας ενδιαφέρει ο Λι, δεν έχουμε κάνει καλή προετοιμασία»

Στην προετοιμασία της Μονακό, αλλά και στο έντονο ενδιαφέρον για τον Πάρις Λι αναφέρθηκε ο Σάσα Ομπράντοβιτς στην παρουσίαση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής εξέφρασε τον προβληματισμό του για την προετοιμασία των παικτών του και αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου και τον ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην φετινή Ευρωλίγκα.

Την περασμένη σεζόν, στην τρίτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα ο Λι είχε μέσο όρο 11,5 πόντους, 1,9 ριμπάουντ, 5,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα, οδηγώντας την ASVEL με 13,7 PIR. Ο ίδιος μάλιστα ισοβάθμισε με τον Νάντο Ντε Κολό, αλλά έπαιξε 12 παιχνίδια περισσότερα για να φτάσει τους αριθμούς του Γάλλου «μύθου».

Ο Λι αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη Μονακό στην πρώτη της σεζόν στην EuroLeague, όπου είχε μέσο όρο 7,2 πόντους και 2,4 ασίστ, τραβώντας την προσοχή του Παναθηναϊκού, στον οποίο εντάχθηκε για τη σεζόν 2022-23.