«Η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι»
i

Πάρις Λι / © Euroleague Basketball

«Η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι»

Sportal newsroom 12:59 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 17.09.2024

Βουίζει η Γαλλία για επίσημη πρόταση της Μονακό στον Πάρις Λι. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι Μονεγάσκοι είναι έτοιμοι να επανεντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο πρώην άσσο του Παναθηναϊκού, πληρώνοντας το buy-out του στην Βιλερμπάν.

Φορτώνει για τα καλά την περιφέρειά της η Μονακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Γαλλία, αλλά και τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η Μονακό έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Πάρις Λι της Βιλερμπάν, ούσα διατεθειμένη να πληρώσει το buy-out του Γάλλου που δεσμεύεται με συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε θέση για το πανό στην Κύπρο: «Αντέδρασα με τον πιο δυναμικό τρόπο, το έκανα για να τραβήξω μακριά την προσοχή»
EUROLEAGUE

10:37 - 17.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε θέση για το πανό στην Κύπρο: «Αντέδρασα με τον πιο δυναμικό τρόπο, το έκανα για να τραβήξω μακριά την προσοχή»

Ένα πανό με πολιτικό μήνυμα ήταν αρκετό για να... αποβάλει τον Εργκίν Αταμάν από το ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Κύπρο και λίγο αργότερα ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε τη θέση του με μία τοποθέτηση επί του θέματος.

Η Μονακό κινήθηκε από τις αρχές του καλοκαιριού για την απόκτηση του Νικ Καλάθη στον άσσο και θέλει να κλείσει το ρόστερ της με τον Γάλλο γκάρντ, γνώριμο στο Πριγκιπάτο. Ο 29χρονος Λι, που πέρασε μια σεζόν και από τον Παναθηναϊκό, αγωνίστηκε στην Μονακό την σεζόν 2021/22 με απολογισμό 11 πόντους και 4.7 ασίστ στο γαλλικό πρωτάθλημα και 7.2 πόντους με 2.4 ασίστ στην Euroleague.

Ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία Μονακό-Λι, με την τελική απόφαση να είναι της Βιλερμπάν, ενώ άλλα αναφέρουν την μετακίνηση του Γάλλου στο Πριγκιπάτο ως κλεισμένη υπόθεση. Αν, εν τέλει, πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, ο Γάλλος γκάρντ θα αλλάξει μπασκετική στέγη για 4η συνεχόμενη χρονιά (Μονακό-Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν-Μονακό).