Πάρκερ για Ποτσέκο: «Τα είχε παρατήσει - Έχασε την εμπιστοσύνη των παικτών»

Τόνι Πάρκερ

i

© Photo by Alfonso Cannavacciuolo/Euroleague Basketball via Getty Images

Πάρκερ για Ποτσέκο: «Τα είχε παρατήσει - Έχασε την εμπιστοσύνη των παικτών»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 22:09 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:47 - 14.08.2024

Ο Τόνι Πάρκερ εξαπέλυσε επίθεση κατά Τζιανμάρκο Ποτσέκο, με τον ισχυρό άντρα της Βιλερμπάν, σε συνέντευξή του στην Equipe, να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον Ιταλό.

Ο Τόνι Πάρκερ απέλυσε τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο, με τον διοικητικό ηγέτη της Βιλερμπάν να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τη συνεργασία του με τον Ιταλό κόουτς..

Λίγες ώρες μετά από την επισημοποίηση της απόλυσης του Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ο Τόνι Πάρκερ μίλησε στην Equipe, με τον ίδιο να... δικάζει τον Ιταλό προπονητή στις δηλώσεις του, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως «τα είχε παρατήσει».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόνι Πάρκερ για τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο:

«Είμαι πολύ, πάρα πολύ απογοητευμένος από την απόδοσή του κι από τη διαχείριση της ομάδας. Ξέραμε εδώ και δύο-τρεις εβδομάδες ότι αυτή η σχέση δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Δεν παίζει άλλη ομάδα της EuroLeague με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι ρεαλιστικό, είναι απλά αδύνατο να δίνεις τρεις αγώνες την εβδομάδα με ροτέισον εννέα παικτών.

Η συμπεριφορά του ήταν όλο και πιο αρνητική. Δυσκολευόταν να δώσει κίνητρο στους παίκτες και σιγά-σιγά όλοι έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε εκείνον. Επιπροσθέτως, αποφάσισε να μη χρησιμοποιεί τους νεαρούς μας. Δεν θέλω οι προπονητές μας να το κάνουν αυτό, δεν είναι η φιλοσοφία μας τέτοια. Τελικά ανακάλυψα ότι τα είχε παρατήσει. Είμαι ανταγωνιστικός, δεν το καταλαβαίνω αυτό, δεν γίνεται να τα παρατάς μετά από ενάμιση μήνα. Είδα ότι δεν θα έφευγε μόνος του, δεν ήθελε να παραιτηθεί, δεν ήθελε να αφήσει χρήματα στο τραπέζι».

Δύο μήνες κράτησε η θητεία του Ποτζέκο στην Βιλερμπάν - Ανακοινώθηκε η απόλυσή του
EUROLEAGUE

11:34 - 06.01.2024

Δύο μήνες κράτησε η θητεία του Ποτζέκο στην Βιλερμπάν - Ανακοινώθηκε η απόλυσή του

Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον κόουτς Τζιανμάρκο Ποτζέκο και μέχρι να επιλέξουν νέο προπονητή, την αγωνιστική διαχείριση της γαλλικής ομάδας θα έχει ο Πιερίκ Πουπέ.