Παρουσία Αγγελόπουλου ο αγιασμός της ΑΕΚ στα Λιόσια

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στον αγιασμό της ΑΕΚ

Παρουσία Αγγελόπουλου ο αγιασμός της ΑΕΚ στα Λιόσια

Χρήστος Τσάλτας 12:37 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:11 - 14.08.2024

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν και στο κλειστό των Λιοσίων τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλου.

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ΑΕΚ πλησιάζει και στο πλαίσιο αυτό ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του ανεβάζουν στροφές στην προετοιμασία τους. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο σε Ελλάδακ αι Ευρώπη, ενώ την ίδια ώρα θέλουν να αποφύγουν ατυχίες και τραυματισμούς.

Στο πλαίσιο αυτό τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, στο κλειστό των Λιοσίων, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, να δίνει το παρόν, κάτι που συνέβη με όλα τα μέλη της ομάδας. Οι μέρες περνούν άλλωστε και απομένουν λιγότερες από 10 μέρες για την έναρξη της σεζόν, με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι και δυνατοί σε όλα τα επίπεδα.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ετελέσθη σήμερα (27/09), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ο ετήσιος Αγιασμός της «Βασίλισσας», υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Παντελεήμονα (Παπασυνεφάκη), παρόντος του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ BC, Μάκη Αγγελόπουλου.

O Γενικός Αρχηγός της «Βασίλισσας», Δημήτρης Μαυροειδής, μετά το πέρας της Τελετής, παρέδωσε το συλλεκτικό πόλο της ομάδας μας, πορφυρού Βυζαντινού χρώματος, στον Πανοσιολογιώτατο. Ο π. Παντελεήμων (με την ιδιότητα και του Γενικού Διευθυντή της «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ») δώρισε στον κ. Αγγελόπουλο το Λεύκωμα «Ταξιδεύοντας… από το χθες στο σήμερα», το οποίο «φιλοτέχνησαν» τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, που φιλοξενεί η «ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ» της Εκκλησίας της Ελλάδος.