Η Παρτίζαν ξεμπερδεύει και με τους Αβράμοβιτς, Γιάραμαζ και Τριφούνοβιτς!

Η Παρτίζαν ξεμπερδεύει και με τους Αβράμοβιτς, Γιάραμαζ και Τριφούνοβιτς!

Γιάννης Πάλλας 18:45 - 03.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 03.07.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απομακρύνει από την Παρτίζαν και τους Αβράμοβιτς, Γιάραμαζ και Τριφούνοβιτς

Το... ξήλωμα του πουλόβερ δεν έχει προηγούμενο για την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς στην έξοδο οδηγούνται ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο Όγκνιεν Γιάραμαζ και ο Ούρος Τριφούνοβιτς!

Μετά τις αποχωρήσεις των Κέβιν Πάντερ, Ζακ ΛεΝτέι, Άλεν Σμάιλαγκις, Φρανκ Καμίνσκι, Πι Τζέι Ντόζιερ, Ματέους Πονίτκα, Τζέιμς Νάναλι και Ντανίλο Άντζουσιτς σειρά πήραν και οι Αβράμοβιτς, Γιάραμαζ και Τριφούνοβιτς.

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς παρότι είχε έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασίαμ, ενώ το ίδιο αποφασίστηκε και για τους άλλους δυο (Γιάραμαζ και Τροβούνοβιτς).

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το Ισραήλ ο Αβράμοβιτς είναι κοντά στην υπογραφή διετούς συμβολαίου με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς ο προπονητής της «ομάδας του λαού» Όντεντ Κάτας τον θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Το μόνο που απομένει στη σχέση του με την Παρτίζαν είναι το θέμα της αποζημίωσης, αλλά φαίνεται ότι εκεί νμε αμοιβαίες υποχωρήσεις οι δυο πλευρές θα τα βρουν.

Όσο για τον Ούρος Τριφούνοβιτς που αποχωρεί από τη σερβική ομάδα μετά από έξι χρόνια δεν υπάρχει ακόμη επίσημα κάποιος σύλλογος που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Όσο για τον Όγκνιεν Γιάραμαζ, παρότι έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά ο εκπρόσωπος του ειδοποιήθηκε για να του βρει ομάδα, καθώς θα αποδεσμευθεί, αφού δεν υπολογίχεται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως μπορεί να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έπειτα από μια επεισοδιακή σεζόν με την Παρτίζαν και μια εκρηκτική σχέση με τον «Ζοτς».

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι και επίσημα ο νέος οργανωτής του Ερυθρού Αστέρα (vid)
EUROLEAGUE

18:25 - 03.07.2024

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ είναι και επίσημα ο νέος οργανωτής του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντιάιρ ήταν εξ αρχής ο πρώτος στόχος του Ερυθρού Αστέρα και ναι μεν προηγήθηκαν άλλες ανακοινώσεις παικτών, αλλά τώρα ήρθε η σειρά του Αμερικανού γκαρντ, που έκανε... αίσθηση στην rookie σεζόν του στην Euroleague με την Μπασκόνια.

Σε κάθε περίπτωση με αυτό το γενναίο «λίφτινγκ» οι Σέρβοι φιλοδοξούν πως θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση και μετά από μια πολύ κακή σεζόν πέρσι θα μπορέσουν στην Euroleague να είναι ανταγωνιστικοί και να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Διότι, πέρσι δεν μπόρεσαν να μπουν στα playoffs, ενώ και στις εγχώριες υποχρεώσεις τους έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.