Επίσημο το «μπαμ» της Παρτίζαν: «Ασπρόμαυρος» ο Ντιλικινά!

Επίσημο το «μπαμ» της Παρτίζαν: «Ασπρόμαυρος» ο Ντιλικινά!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:57 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 20.06.2024

Ο Φρανκ Ντιλικινά είναι και επίσημα παίκτης της Παρτίζαν, με την ομάδα του Βελιγραδίου να ολοκληρώνει έτσι μια σπουδαία κίνηση!

Η Παρτίζαν ολοκλήρωσε ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, κάνοντας δικό της και επίσημα τον Φρανκ Ντιλικινά!

Ο Γάλλος αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Παρτίζαν, μετά τους Βάνια Μαρίνκοβιτς και Ίφε Λούντμπεργκ, με τους Ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου να έχουν μπει πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρτίζαν για τον Φρανκ Ντιλικινά:

Ο Φρανκ Ντιλικινά είναι ο νέος ασπρόμαυρος παίκτης!

Ο Γάλλος γκαρντ είναι η τρίτη απόκτηση της Παρτίζαν αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γάλλος γκαρντ Φρανκ Ντιλικινά είναι ο νέος μπασκετμπολίστας της Παρτίζαν. Η όγδοη επιλογή από το ντραφτ του ΝΒΑ το 2017 και μέχρι πρότινος παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ασπρόμαυρους.

Η Φρανκ Ντιλικινά γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1998 στο Βέλγιο και έχει ύψος 193 εκατοστά. Ο Φρανκ κατέγραψε τα πρώτα του επαγγελματικά λεπτά με τη φανέλα της Στρασμπούρ το 2015. Από το 2017 έως τώρα, το νέο μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας έχει παίξει στο ΝΒΑ με, Νιου Γιορκ Νικς, Ντάλας Μάβερικς και τέλος, Σάρλοτ Χόρνετς.

Μετά από περισσότερα από 330 παιχνίδια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Φρανκ επιστρέφει στην Ευρώπη, όπου θα είναι ο νέος Γάλλος στις τάξεις της Παρτιζάν.

Παίζοντας για τη γαλλική εθνική ομάδα, ο Ντιλικινά κέρδισε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»
EUROLEAGUE

11:46 - 20.06.2024

Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Fanatik, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τρεις φορές κατακτητής της Euroleague, Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προοπτική να δουλέψει κάποια στιγμή στο NBA, ενώ αποκάλυψε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό των «πρασίνων».