Με απουσίες στην Αθήνα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Παρτίζαν

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

Alexandar Dimitrijevic / Sportal

Με απουσίες στην Αθήνα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» η Παρτίζαν

Sportal newsroom 17:50 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 19.09.2024

Η Παρτίζαν έφτασε στην Ελλάδα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο (21/09), με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην υπολογίζει στην παρουσία πέντε παικτών του.

Το Σάββατο τα βλέμματα όλης της Ευρώπης θα βρίσκονται στο Καλλιμάρμαρο για τα μεγάλα παιχνίδια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τιμώντας τη μνήμη του εμβληματικού πράσινου παράγοντα.

Ανάμεσα στις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά θα είναι και η Παρτίζαν, η οποία κάθε χρόνο αποδέχεται την πρόσκληση να βρεθεί στην χώρα μας, τιμώντας έτσι τη μνήμη ενός εκ των σπουδαιότερων παραγόντων στον ευρωπαϊκό αθλητισμό.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έδειξε καλά δείγματα γραφής στα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ Betsson και Παρί, στην Hala 3 του Βελιγραδίου και έφτασε στη χώρα μας, ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αγωνιστικά και να μονταριστεί με τον καλύτερο τρόπο για μια απαιτητική σεζόν.

Την ίδια ώρα όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετράει απουσίες. Αυτό γιατί δεν έχει στη διάθεσή του πέντε παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο αρχηγός του συνόλου, Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αλέκσα Ντιμιτρίεβιτς, Μιτάρ Μποσνιάκοβιτς, Αϊζέια Μάικ, Άριαν Λάκιτς και Βάνια Μαρίνκοβιτς έμειναν στο Βελιγράδι λόγω τραυματισμών, με τον Ζοτς να ανακατεύει την τράπουλα στα δύο παιχνίδια επί αθηναϊκού εδάφους.

Τα παιχνίδια της Παρτίζαν

20/09 Παρτίζαν - Αναντολού Εφές (13:00) κεκλεισμένων των θυρών

21/09 Παναθηναϊκός - Παρτίζαν (22:00)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!