Σκέψεις για επιστροφή Καμπόκλο στην Παρτίζαν!

Μπρούνο Καμπόκλο, Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Σκέψεις για επιστροφή Καμπόκλο στην Παρτίζαν!

Γιάννης Πάλλας 18:12 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 08.08.2024

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως υπάρχει στην Παρτίζαν, καθώς εξετάζεται σοβαρά η προοπτική επιστροφής του Μπρούνο Καμπόκλο

Η επάνοδος του Μπρούνο Καμπόκλο στο ρόστερ της Παρτίζαν εξετάζεται τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες της Mozzart Sport, καθώς φαίνεται πως οι δυο πλευρές έχουν έρθει πιο κοντά.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη ανατροπή ή κωλοτούμπα για πολλούς αφού ο αθλητής είχε τιμωρηθεί από τον σύλλογο, χρειάζεται να συμφωνήσει και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός της Παρτίζαν είναι εκείνος που θα έχει τον τελευταίο λόγο για το θέμα της παραμονής του Βραζιλιάνου πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Από τη στιγμή που αποχώρησε πέρσι ο Μπρούνο Καμπόκλο από την Παρτίζαν, πριν την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, είχε διαγραφεί από την ομάδα και τον «Ζοτς».

Ο Βραζιλιάνος άσος παραβίασε τους πειθαρχικούς κανονισμούς του συλλόγου όταν αποχώρησε χωρίς άδεια. Από εκείνη τη στιγμή και ως το καλοκαίρι δεν φάνηκε να υπάρχει καμία πρόθεση από την Σερβική ομάδα να τον επαναφέρει στις τάξεις της, παρότι είχε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, η στάση της διοίκησης της Παρτίζαν και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φαίνεται να αλλάζει. Άλλωστε, δεν έχει βρεθεί ακόμη παίκτης για να καλύψει το κενό του και από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει βρει ομάδα και ξαφνικά δήλωσε πως θα ήθελε να επανέλθει στην ομάδα για να δουλέψει με τον καλύτερο προπονητή που είχε στην καριέρα του όλα είναι ανοικτά.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ανοίγουν ολοένα και περισσότερο την πόρτα της επιστροφής του!

Η απόφαση πάντως από την πλευρά της διοίκησης δεν έχει παρθεί ακόμη για τον Μπρούνο Καμπόκλο. Προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Τσίμα Μονέκε, αλλά η Μπασκόνια ήταν αντίθετη στη μετακίνηση του.

Ουσιαστικά πλέον τα πράγματα εξαρτώνται από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει, είτε να επαναφέρει τον Μπρούνο Καμπόκλο, που γνωρίζει άλλωστε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και την φιλοσοφία του ίδιου, είτε θα συνεχίσει να αναζητά έναν παίκτη ρακέτας από το ΝΒΑ. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!