«Στη διάθεση της Παρτίζαν ο Ουάσινγκτον για το ματς με την Μπάγερν»

Ντουέιν Ουάσινγκτον - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

«Στη διάθεση της Παρτίζαν ο Ουάσινγκτον για το ματς με την Μπάγερν»

Ευτυχία Οικονομίδου 15:08 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.10.2024

Όπως όλα δείχνουν ο Ντουέιν Ουάσινγκτον θα είναι στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς για το ματς της Παρτίζαν με την Μπάγερν.

Πριν μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρτιζάν, ο Ντουέιν Ουάσινγκτον Τζούνιορ ανήκε στην ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς, έχοντας περάσει πιο πριν από Σανς και Πέισερς.

Το όνομά του μπορεί να μην έκανε αγωνιστικό... ντόρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο η κατάσταση που δημιουργήθηκε με εκείνον μετά το trade που έφερε τον Καρλ-Άντονι Τάουνς στο Μεγάλο Μήλο ήταν άξια σχολιασμού από τον αμερικανικό -και όχι μόνο- μπασκετικό κόσμο.

Ο Ομπράντοβιτς μοιράστηκε τους προβληματισμούς του: «Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, απαραίτητη η ενσωμάτωση του Ουάσινγκτον Τζούνιορ»
EUROLEAGUE

22:40 - 12.10.2024

Ο Ομπράντοβιτς μοιράστηκε τους προβληματισμούς του: «Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, απαραίτητη η ενσωμάτωση του Ουάσινγκτον Τζούνιορ»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έκανε λόγο για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν τους παίκτες της Παρτιζάν, αλλά και την ανάγκη της ανάρρωσης και επιστροφής τους.

Νικς για να αποκτήσουν τον 28χρονος σταρ της Μινεσότα και για να ισορροπήσουν τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας, αναγκάστηκαν να πληρώσουν το buy out του Ουάσινγκτον στο συμβόλαιό του με την Παρτίζαν. Έτσι, οι Νεοϋορκέζοι τον απέκτησαν για λίγο, αμέσως τον έστειλαν στους Σάρλοτ Χόρνετς που ήταν η τρίτη ομάδα της ανταλλαγής με κεντρικό πρόσωπο τον Τάουνς με τις Σφήκες να τον αποδεσμεύουν και τον Ντουέιν Ουάσινγκτον να περνάει ξανά τον Ατλαντικό για να προσγειωθεί στο Βελιγράδι.

Με την Παρτίζαν να έχει προχωρήσει σε ολική αναδόμηση της ομάδας και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τη βλέπει να ξεκινάει με το... αριστερό, με δύο ήττες κόντρα στην Μπασκόνια και τη Ρεάλ Μαδρίτης, κατέστησε την επιστροφή του Ουάσινγκτον απαραίτητη και αναγκαία.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Εν τέλει, αφού ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι με τους Σάρλοτ Χορνετς στην preseason όπου ήταν και αρνητικά καθοριστικός, επέστρεψε στο Βελιγράδι, όπως αναφέρει το σέρβικο «SportKlub», με τον κόουτς Ομπράντοβιτς να τον έχει στη διάθεσή του ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής με την Μπάγερν.