Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)
i

© Euroleague Basketball

Ετοιμάζει την τέταρτη μεταγραφή του ο Ομπράντοβιτς: Η Παρτίζαν θέλει τον Άιζακ Μπόνγκα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:18 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 10:21 - 23.06.2024

Σέρβικα δημοσιεύματα εστιάζουν το νέο ενδιαφέρον της Παρτίζαν στο πρόσωπο του Άιζακ Μπόνγκα. Ο πρωταθλητής κόσμου με την Γερμανία, είναι ελεύθερος από την Μπάγερν και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον θέλει μαζί του στο Βελιγράδι.

Η αποτυχία της Παρτίζαν και στην Euroleague, αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, δημιούργησε αρχικά απογοήτευση στην ομάδα του Βελιγραδίου, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησε την επιθυμία να μην επαναληφθεί κάτι ανάλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Γι' αυτό και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει αρχίσει να επιμελείται την ανακατασκευή του ρόστερ.

Οι Κέβιν Πάντερ και Ζακ ΛεΝτέι έχουν ήδη αποδεσμευτεί και αποχωρήσει, ενώ έχουν υπάρξει και τρεις προσθήκες. Αυτές των Βάνια ΜαρίνκοβιτςΊφε Λούντμπεργκ και Φρανκ Ντιλικινά. Τώρα, πλησιάζει η ώρα για μία τέταρτη.

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων
EUROLEAGUE

09:24 - 23.06.2024

Τα συμβόλαια που «έσπασαν» και αυτά που είναι ήδη... ραγισμένα - Αποδεσμεύσεις στην Euroleague και αλλαγές πλάνων

Οι ανακατατάξεις και οι μεταγραφές στις ομάδες της Euroleague δεν αφορούν μόνο τους ελεύθερους και τους μη πολιορκημένους. Αφορά και αυτούς που έχουν συμβόλαιο με τις νυν ομάδες τους -αλλά όχι για πολύ ακόμα. Ήδη επτά ενεργές συμφωνίες «έσπασαν» και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει διώξει τους περισσότερους μέχρι στιγμής, αλλά η Παρτίζαν τον ανταγωνίζεται...

Ο πρώην NBAer και παγκόσμιος πρωταθλητής (το 2023) με την Γερμανία, Άιζακ Μπόνγκα, έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί συζητούν την περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του, αλλά η Παρτίζαν, σύμφωνα με σέρβικο δημοσίευμα της Meridian Sports, σκοπεύει να εμπλακεί με την περίπτωσή του και μάλιστα έχει ήδη ετοιμάσει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο 24χρονος φόργουορντ, με μπόι στα 203 εκατοστά και σπουδαία αμυντικά χαρίσματα στο παιχνίδι του, αγωνίζεται στη Μπάγερν από το 2022, όταν δηλαδή αποφάσισε να εγκαταλείψει το NBA και τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Euroleague κατέγραψε στη στατιστική του 5,8 πόντους και 4,2 ριμπάουντ μέσο όρο.