«Πανζουρλισμός» για ένα εισιτήριο διαρκείας της Παρτίζαν - Έχουν ήδη εξαφανιστεί πάνω από 14 χιλιάδες
i

©InTime

«Πανζουρλισμός» για ένα εισιτήριο διαρκείας της Παρτίζαν - Έχουν ήδη εξαφανιστεί πάνω από 14 χιλιάδες

Ευτυχία Οικονομίδου 18:52 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 15.09.2024

Οι φίλοι της Παρτίζαν ξεπουλάνε τα εισιτήρια διαρκείας με τον αριθμό να ξεπερνά τα 14.500 και την ατμόσφαιρα να αναμένεται... καυτή ενόψει της νέας σεζόν.

Η Παρτίζαν είναι γνωστό πως έχει τον κόσμο στο πλευρό της στα εντός έδρας παιχνίδια δημιουργώντας μία από τις πιο εντυπωσιακές ατμόσφαιρες σε ολόκληρη τη EuroLeague.

Με την ίδια δυναμική και ηχηρή παρουσία αναμένεται να σταθούν οι φίλοι των Σέρβων στο πλευρό της ομάδας τους και τη νέα σεζόν έχοντας εξασφαλίσει ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα γίνουν... καπνός. Ήδη 14.500 εισιτήρια έχουν βρει τους κατόχους τους. Υπενθυμίζουμε ότι η συνολική χωρητικότητα της Stark Arena είναι 19.394 θέσεις.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν,  Οστόγια Μιχαϊλοβιτς, μίλησε για τους ένθερμους υποστηρικτές της ομάδας του, ενώ τους χαρακτήρισε με μία λέξη: «Στρατός», μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης: «Ευχαριστούμε όλους όσους ξόδεψαν χρήματα για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες μας! Η οικονομική σταθεροποίηση, την οποία εργαζόμαστε εδώ και χρόνια, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδα που παράγουμε. Σύντομα θα ενημερώσουμε το κοινό για πολύ ωραία πράγματα που αφορούν τις επιχειρήσεις του Ομίλου».