«Βόμβα» της Παρτίζαν για Σλούκα: «Δεν ασχολούμαστε μαζί του, γιατί έχει κλείσει στη Φενέρμπαχτσε!»

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

«Βόμβα» της Παρτίζαν για Σλούκα: «Δεν ασχολούμαστε μαζί του, γιατί έχει κλείσει στη Φενέρμπαχτσε!»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:43 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Λίγη ώρα μετά τη φήμη περί πρότασης της Παρτιζάν στον Κώστα Σλούκα, ο σύλλογος του Βελιγραδίου διέψευσε και εξήγησε πως ο λόγος που δεν διεκδικεί τον 33χρονο Έλληνα γκαρντ είναι η συμφωνία του με την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Την ώρα που στον Ολυμπιακό κρέμονται από τα χείλια του Σάσα Βεζένκοφ και περιμένουν την οριστική απόφαση για το μέλλον του, το Σάββατο 1 Ιουλίου «μεταμορφώθηκε» σε μία μέρα με συνεχόμενες φήμες και πληροφορίες και για τις επιλογές του Κώστα Σλούκα, όσον αφορά την ομάδα με την οποία θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν. 

Ο 33χρονος γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και όσο το μέλλον του στον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαρίσει θα πιέζουν προς την απόκτησή του. Εσχάτως στο κάδρο επανεμφανίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο σύνολο των ομάδων -πέραν των «ερυθρουλεύκων»- που ενδιαφέρονται γι' αυτόν (Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα), ενώ δημιουργήθηκε από το Basketnews, αλλά και από σέρβικα δημοσιεύματα ενδιαφέρον την Παρτίζαν

Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν πως του έχει γίνει και συγκεκριμένη πρόταση, αλλά καθώς περνούσε η μέρα και φθάσαμε στο μεσημέρι ήρθε η διάψευση της ομάδας του Βελιγραδίου μέσω του Mozzart Sports και ταυτόχρονα μία... εκκωφαντική είδηση: Η διοίκηση της Παρτιζάν εξήγησε πως δεν έχουν κάνει πρόταση στο Σλούκα και δεν ασχολείται με την περίπτωσή του για έναν και μόνο λόγο. Διότι, θεωρεί δεδομένη ότι έχει ήδη συμφωνήσει με την Φενέρμπαχτσε

Η εικόνα που διαμορφώνεται από τον καπνό που δημιουργείται -και μένει να δούμε αν θα ξεσπάσει φωτιά- βρίσκεται διάσπαρτη στην Ευρώπη, αλλά ο Κώστας Σλούκας δεν θα πάρει οριστική απόφαση αν δεν συναντηθεί πρώτα με τους «ερυθρόλευκους» κάτι που αναμένεται να συμβεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Την Κυριακή επιστρέφει στη βάση του ύστερα από τις καλοκαιρινές του διακοπές και άμεσα θα κανονιστεί το ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Σήμερα πάντως, η μέρα για την ομάδα του Πειραιά έχει επικεντρωθεί στην υπόθεση «Σάσα Βεζένκοφ» και ανεξαρτήτου κατάληξης τη σκυτάλη θα πάρει ο Σλούκας -και ο Κώστας Παπανικολάου, φυσικά.