Πάει για ρεκόρ στα διαρκείας η Παρτιζάν
i

©InTime

Πάει για ρεκόρ στα διαρκείας η Παρτιζάν

Νίκος Καλαμπάκας 18:14 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:15 - 03.09.2024

Η Παρτιζάν φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα 16.000 διαρκείας που είχε διαθέσει πέρυσι στον κόσμο της. Η ενημέρωση των Σέρβων...

Η Παρτιζάν φέτος το καλοκαίρι επιχείρησε ριζική ανανέωση, πήρε πολλούς νέους παίκτες και τη νέα σεζόν επιθυμία όλων στον σύλλογο είναι η ομάδα να βρεθεί στο Final Four.

Όταν από τα 19 εκατομμύρια υπογράφεις με δύο, αυτό σημαίνει ΚΙΝΗΤΡΟ!

Όταν από τα 19 εκατομμύρια υπογράφεις με δύο, αυτό σημαίνει ΚΙΝΗΤΡΟ!

Ο Κώστας Σωτηρίου αποκωδικοποιεί τη μεταγραφική «βόμβα» του Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, που ισχυροποιεί θεαματικά τους Πειραιώτες και απογειώνει τον ανταγωνισμό σε Ευρωλίγκα και Basket League!

Στην προσπάθειά της αυτή, θα έχει ηια μια ακόμα φορά σύμμαχο τον κόσμο της, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δείχνει την... παθολογική του αγάπη για την ομάδα.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Παρτιζάν είχε πουλήσει 16.000 διαρκείας και ήταν μια από αυτές με τον περισσότερο κόσμο στους αγώνες της για την Euroleague.

Φέτος, οι φίλοι της ετοιμάζονται να σπάσουν το περσινό ρεκόρ των διαρκείας και ήδη έχουν διαθέσει τα 11.000. Στην Παρτιζάν εκτιμούν ότι σύντομα ο αριθμός θα έχει ξεπεράσει τον περσινό, αφού η πώληση των καρτών μπαίνει στη 2η της φάση και η ζήτηση είναι τεράστια!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!