Παρτίζαν: Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και το μήνυμα του Ομπράντοβιτς (vid)

Παρτίζαν: Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» στην παρουσίαση και το μήνυμα του Ομπράντοβιτς (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 21:54 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 19.08.2024

Μέσω μιας μεγάλης γιορτής η Παρτίζαν παρουσίασε το ρόστερ της για τη σεζόν 2024/25.

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Αυγούστου, η Παρτίζαν οργάνωσε μία πολύ ξεχωριστή εκδήλωση για να παρουσιάσει τη νέα της ομάδα για τη σεζόν 2024/25.

Όσοι βρέθηκαν στο MTS Hall δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα της ομάδας τους αλλά και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα του Βελιγραδίου, φιλοδοξεί φέτος να φέρει νέο αέρα στην Παρτίζαν.

Το παρών στη μεγάλη γιορτή έδωσαν ο Άριαν Λάκιτς, ο Άιζακ Μπόνγκα, ο Μάριο Νάκιτς, ο Μίταρ Μποσνιάκοβιτς, ο Ίφι Λούντμπεργκ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς, ο Ντουέιν Ουάσινγκτον, ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα, ο Αϊζέια Μάικ, ο Ταϊρίκ Τζόουνς, ο Μπράντον Ντέιβις, ο Φρανκ Ντιλικινά,κι ο Αλεκσέι Ποκουσέφσκι.

Ενώ απουσίαζε Κάρλικ Τζόουνς που αναμένεται να ενσωματωθεί στην πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (20/8) και οι Όγκνιεν Γιάραμαζ και Μπρούνο Καμπόκλο που βρίσκονται εκτός ομάδας και θα διαβούν την πόρτα της εξόδου.

Εντωμεταξύ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς καλωσόρισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τους παίκτες του στην ομάδα γράφοντάς τους ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα. «Μην ξεχνάτε ότι παίζετε για τον πιο σπέσιαλ οργανισμό στον κόσμο», ήταν τα λόγια του «Ζοτς» για να δώσει το σύνθημα σε όλα τα μέλη της Παρτίζαν για τη νέα χρονιά που ξεκινάει.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!