Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας κόντρα στους «δαίμονές» τους!
i

Sportal / A;exandar Dimitrijevic

Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας κόντρα στους «δαίμονές» τους!

Νίκος Καλαμπάκας 17:21 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 17.10.2024

Οι Σέρβοι θέλουν να ξορκίσουν τις κατάρες ετών στην 4η αγωνιστική της Euroleague.

Η 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκας είναι προ των πυλών και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει αγώνες για όλα τα γούστα, ωστόσο το ενδιαφέρον πέρα από τις ελληνικές ομάδες, μπορεί να στραφεί και στις σέρβικες, που θα κληθούν να παλέψουν με τους... δαίμονές τους!

Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να έχουν αρκετή δουλειά προκειμένου Ερυθρός Αστέρας και Παρτιζάν να περάσουν αλώβητοι από αυτή την... στροφή της διαδρομής και αυτό επειδή αντιμετωπίζουν αντιπάλους που στο παρελθόν τους έχουν κάνει τη ζωή δύσκολη!

Η Παρτιζάν δεν ξεκίνησε τη σεζόν με τον τρόπο που θα επιθυμούσε η ίδια η ομάδα αλλά και οι οπαδοί της. Μετά τις ήττες των δύο πρώτων αγωνιστικών, ακολούθησε η εντός έδρας νίκη με την Μπάγερν για να έρθει το ρεκόρ της ομάδας στο 1-2.

Στο μενού της 4ης αγωνιστικής, το όνομα της Παρτιζάν είναι δίπλα σε αυτό της Μακάμπι. Ο σύλλογος του Ισραήλ είναι γηπεδούχος, όμως ο πόλεμος στη χώρα τον έχει αναγκάσει από πέρυσι να δίνει τους αγώνες του στο Βελιγράδι. Έτσι, η Παρτιζάν καλείται να πάρει αποτέλεσμα μέσα στην αρένα του «Αλεξάνταρ Νίκολιτς», απέναντι σε μια ομάδα η οποία από το 2010 δεν έχει ηττηθεί από τους ασπρόμαυρους σε εντός έδρας αγώνα.

Έκτοτε οι Παρτιζάνοι μετρούν επτά ήττες στην έδρα των Ισραηλινών, κάτι που θα προσπαθήσουν να αλλάξουν απόψε!

Από την πλευρά του, ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα, το καλύτερο της ιστορίας του στη διοργάνωση. Είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στο ρεκόρ της, αφού ήδη μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης.

Ωστόσο το βράδυ της Παρασκευής 18/10, θα υποδεχτεί τον κακό της δαίμονα στη διοργάνωση, που ακούει στο όνομα Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί μετρούν 11 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους ερυθρόλευκους του βελιγραδίου, ρεκόρ που οι τελευταίοι θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος. Από τους 11 αγώνες, οι πέντε ήταν στο Βελιγράδι και ο Αστέρας κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός μόνο το 2022, όταν και ηττήθηκε στην παράταση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Αστέρας ετοιμάζεται να ανακοινώσει sold out για τον αγώνα και άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ζουν και αναπνέουν για να αποδείξουν ότι η φετινή τους πορεία, μόνο τυχαία δεν είναι. Αν θα το καταφέρουν, θα το ξέρουμε σε λίγα 24ωρα...