«Κλείνει Ντιλικινά και Μπράουν η Παρτίζαν»

Στέρλινγκ Μπράουν

«Κλείνει Ντιλικινά και Μπράουν η Παρτίζαν»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:06 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 20.06.2024

Τους Φρανκ Ντιλικινά και ο Στέρλινγκ Μπράουν έχει στο στόχαστρό της η Παρτίζαν.

Ο Φρανκ Ντιλικινά και ο Στέρλινγκ Μπράουν είναι κοντά στο να υπογράψουν στην Παρτιζάν, όπως αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού.

Η Παρτίζαν, μετά την μεγάλη μεταγραφή του Ίφε Λούντμπεργκ, ετοιμάζει ακόμα δύο σπουδαίες κινήσεις, θέλοντας να κάνει δικούς της τους Φρανκ Ντιλικινά και Στέρλινγκ Μπράουν.

Ο Φρανκ Ντιλικινά ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2015 με τη Στρασμπούρ, όπου έμεινε μέχρι το 2017, χρονιά που δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ. Οι Νιου Γιορκ Νικς επέλεξαν τον πλέι μέικερ ύψους 193 εκατοστών ως όγδοη επιλογή, με τον Ντιλικινά να μένει στην ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» μέχρι το 2021. Στη συνέχεια πέρασε τις επόμενες δύο σεζόν με τους Ντάλας Μάβερικς και την τελευταία με τους Σάρλοτ Χόρνετς.

Ο Στέρλινγκ Μπράουν πήγε απευθείας στο ΝΒΑ από το κολέγιο ως 46η επιλογή στο ντραφτ του 2017. Έπαιξε με τις φανέλες των Μιλγουόκι Μπακς, Χιούστον Ρόκετς, Ντάλας Μάβερικς, της ομάδας ανάπτυξης των Τορόντο Ράπτορς και των Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ το καλοκαίρι του 2023 πέρασε τον Ατλαντικό, κάνοντας το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα ως μέλος της Αλμπα του Βερολίνου. Έπαιξε 29 παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα, έχοντας κατά μέσο όρο 11,2 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»
EUROLEAGUE

11:46 - 20.06.2024

Ο Αταμάν αποκάλυψε το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού: «Δύο παίκτες θα φύγουν και άλλοι δύο θα έρθουν»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Fanatik, ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τρεις φορές κατακτητής της Euroleague, Εργκίν Αταμάν μίλησε για την προοπτική να δουλέψει κάποια στιγμή στο NBA, ενώ αποκάλυψε τον καλοκαιρινό σχεδιασμό των «πρασίνων».