Κοντά σε παραμονή ο Νάναλι στην Παρτίζαν, αδιέξοδο με ΛεΝτέι

Ζακ ΛεΝτέι

Κοντά σε παραμονή ο Νάναλι στην Παρτίζαν, αδιέξοδο με ΛεΝτέι

Χρήστος Τσάλτας 09:25 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 14.08.2024

Η Παρτίζαν ξεκινάει να καταστρώνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, έχοντας μεγάλα κενά να καλύψει, με τον Τζέιμς Νάναλι να ετοιμάζεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για την Παρτίζαν, που αναμένεται να αλλάξει άρδην όσον αφορά το ρόστερ της. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους, με την ομάδα του Βελιγραδίου να έχει κληθεί να καλύψει τις αποχωρήσεις των Ματίας Λεσόρ, Κέβιν Πάντερ, την ίδια ώρα που και ο Ντάντε Έξουμ είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας.

Την ίδια στιγμή όμως στο στρατόπεδο των πρωταθλητών της ABA Liga αναμένεται να συνεχίσουν και παίκτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της φετινής σεζόν. Ο Γιαμ Μαντάρ αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του και να είναι ο βασικός πλέι μέικερ της σεζόν 2023-24, ενώ στην ίδια κατηγορία αναμένεται να μπει και ο Τζέιμς Νάναλι.

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, συνέβαλε στην επιτυχία της ομάδας του Βελιγραδίου και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, με το deal να είναι πολύ κοντά. Έτσι, αναμένεται να συνεχίσει υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να έχει κομβικό ρόλο στο πλάνο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή τα πράγματα δεν φαίνεται να έχουν ανάλογη εξέλιξη για τον Ζακ ΛεΝτέι. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι πρώτος στόχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ αυτό το καλοκαίρι, για τη θέση 4, με τον ίδιο να έχει επαφές με την Παρτίζαν για νέο συμβόλαιο. Στις συζητήσεις των δύο πλευρών ο ΛεΝτέι αξίωσε ένα ποσό της τάξεως του 1,2 εκατ. ευρώ, κάτι που περιέπλεξε την κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.