Η Παρτίζαν πλησιάζει με τον Κάρλικ Τζόουνς!

Η Παρτίζαν πλησιάζει με τον Κάρλικ Τζόουνς!

Γιάννης Πάλλας 20:34 - 15.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:34 - 15.07.2024

Κοντά σε συμφωνία με τον Κάρλικ Τζόουνς βρίσκεται η Παρτίζαν σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κάρλικ Τζόουνς, προκειμένου να υπογράψει διετές συμβόλαιο φαίνεται να βρίσκεται η Παρτίζαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία.

Όπως αναφέρει το σέρβικο «Mozzart Sport», η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κάρλικ Τζόουνς, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας παίζοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη!

Εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφική κίνηση στην περιφέρεια της Παρτίζαν θα πρόκειται για τη δεύτερη πολύ σημαντική κίνηση στα γκαρντ, μετά από την απόκτηση του Φρανκ Ντιλικινά.

Επίσης, έχουν ήδη αποκτηθεί και επίσημα οι Βάνια Μαρίνκοβιτς, Ίφε Λούντμπεργκ, ενώ έχουν συμφωνήσει με την ομάδα του Βελιγραδίου οι Aριάν Λάκιτς, Μπράντον Ντέιβις, Ταϊρίκ Τζόουνς και Στέρλινγκ Μπράουν.

Ο Κάρλικ Τζόουνς πέρσι αγωνίστηκε στην Κίνα με τους Zhejiang Golden Bulls, ενώ νωρίτερα προσπάθησε να βρει σταθερό χρόνο στο NBA με τους Ντάλας Μάβερικς, Ντένβερ Νάγκετς και Σικάγο Μπουλς, αλλά δεν το πέτυχε.

Πάντως, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, όπου αγωνίστηκε με το Νότιο Σουδάν ήταν στους πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης με 20,4 πόντους μέσο όρο, αλλά και πρώτος στη δημιουργία με 10,4 ασίστ κατά μέσο όρο.