Μία ανταλλαγή στο NBA ίσως επηρεάσει την παραμονή του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν!
i

Ντουέιν Ουάσινγκτον

Μία ανταλλαγή στο NBA ίσως επηρεάσει την παραμονή του Ντουέιν Ουάσινγκτον στην Παρτίζαν!

Γιώργος Γαβριλάκης 16:02 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:11 - 29.09.2024

Κι όμως, υπάρχει μία περίπτωση -σύμφωνα με αναλυτές του ΝΒΑ- που η απόκτηση του Καρλ Άντονι-Τάουνς από τους Νικς, ίσως αναγκάσει τον Ντουέιν Ουάσινγκτον να εγκαταλείψει την Παρτίζαν για να πάρει μέρος σε μία ανταλλαγή, που βέβαια δεν θα του εξασφαλίσει θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα. Απλώς θα βοηθήσει την ομάδα της Νέας Υόρκης να ολοκληρώσει το mega deal με τη Μινεσότα!

Κι ενώ κανονίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες της ανταλλαγής του Καρλ Άντονι-Τάουνς στους Νιου Γιορκ Νικς και της ταυτόχρονης μετακόμισης των Τζούλιους Ραντλ και Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο στη Μινεσότα για λογαριασμό των Τίμπεργουλβς, κατά έναν περίοδο λόγο, που θυμίζει «το φαινόμενο της πεταλούδας», όλη αυτή η ιστορία ίσως επηρεάσει την Παρτίζαν!

Ακούγεται κάπως άσχετη η σύνδεση, αλλά υπάρχει μία περίπτωση που μπορεί να οδηγήσει τον Ντουέιν Ουάσινγκτον πίσω στο NBA, έστω και για λίγο, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ανήκει εδώ και δύο μήνες στην Παρτίζαν και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην Euroleague.

Ο Τεόντοσιτς δεν είναι τραυματίας, αλλά δεν θα παίξει στην πρεμιέρα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague - Ποιος είναι ο λόγος της απουσίας του
EUROLEAGUE

14:28 - 29.09.2024

Ο Τεόντοσιτς δεν είναι τραυματίας, αλλά δεν θα παίξει στην πρεμιέρα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague - Ποιος είναι ο λόγος της απουσίας του

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίλος Τεόντοσιτς για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Παρί, αλλά και στο ματς με την Μπασκόνια και ο λόγος έχει να κάνει με μία τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την περασμένη σεζόν...

Πριν έρθει στην Ευρώπη, ο Ουάσινγκτον ανήκε στους Νιου Γιορκ Νικς. Είχε υπογράψει μαζί τους το τελευταίο του συμβόλαιο στις 3 Ιανουαρίου του 2024 και βρισκόταν στο ρόστερ της ομάδας που έπαιξε μέχρι τους ημιτελικούς της Ανατολής, αν και δεν είχε καμία συμμετοχή στους αγώνες. Τα δικαιώματά του στις ΗΠΑ βρίσκονται ακόμα στα γραφεία των Νεοϋορκέζων και ναι μεν δεν βρίσκεται το όνομά του στο payroll τους, αλλά αποκαλύφθηκε από τον Αμερικανό ρεπόρτερ, Κιθ Σμιθ, πως οι Νικς πρέπει να καλύψουν κάποιες μισθολογικές προϋποθέσεις για να ολοκληρωθεί το deal που θα τους προσφέρει τον Καρλ Άντονι-Τάουνς. Και ίσως ο Ουάσινγκτον τους φανεί χρήσιμος.

Στην ανταλλαγή, παίρνει μέρος και τρίτη ομάδα, οι Σάρλοτ Χόρνετς, ενώ οι Νικς θα συμπεριλάβουν και τον Κέιτα Μπέιτς-Ντιόπ ως συμπλήρωμα στέλνοντας και αυτόν στην Μινεσότα. Κάτι όμως, πρέπει να πάρουν και οι Χόρνετς. Αυτό το... κάτι «ακούστηκε» πως ίσως αφορά τον Ντουέιν Ουάσινγκτον.

Βέβαια, δεν ξεκαθαρίστηκε από κανέναν αν ο παίκτης της Παρτίζαν έχει ενεργό NBA out με τους Σέρβους, αλλά αν όντως έχει, τότε οι Νικς δεν αποκλείεται να το πληρώσουν, να τον επανατοποθετήσουν στην ομάδα τους (έστω στα χαρτιά) και ακολούθως να τον συμπεριλάβουν στο mega trade για να τον στείλουν στην Σάρλοτ, μαζί με τον ΝταΚουάν Τζέφρις, ώστε να βγουν τα... κουκιά!